Az miért van hogy a jómódú, gazdag, komoly egzisztenciával rendelkező emberek mind FIDESZ-esek?
Jó nyilván van kivétel, de általában azt látom hogy aki jól él az FIDESZ szavazó.
Vagy ha nem is konkrétan FIDESZ-es, de inkább velük van mint ellenük.
Ez miért alakult így?
fidesz politikája:
annyit érsz, amennyid van(lézer jános)
adókedvezmények, támogatások, fizetés, és nyugdíjemelések, ezekkel a jól keresők jobban járnak
6-szor annnyi 7 személyes BMW-t vettek az utóbbi hónapokban, mint előtte, ugyanannyi idő alatt
lehetne sorolni a hasonló példákat
Fordítva ülsz a lovon!
Előbb belső-köri fideszesek, aztán jómódú, gazdag, komoly egzisztenciával rendelkező emberek.
Gondolj Mészárosra.
.
"Aki közel van a tűzhöz, az melegszik!" - tartja a közmondás, nem pedig: "Aki nem fázik, az kozelebb kerülhet a tüzhöz"!
4. vagyok
persze amit lehet én(mi) is kihasználjuk
de!
adókedvezmény(70e így a fizum 270 kb)el is megy a kiadásokra, benzin kaja stb árak az egekben
vettünk 7 személyest de dácsiát, 2,2 millát kaptunk támogatást(a BMW-sek 2,5 öt)
ez így tök jól hangzik, de kb 1,5 évvel a nagy 7 személyes bejelentés előtt már vettünk egy ugyanilyet, ami a bejelentés, és a piac hatására egy millával kevesebbet ért, vagyis nem nyertünk semmit a bolton, max hogy 1,5 évvel fiatalabb a kocsi...
csok: szintén a jómódúaknak kedvez, hiszen a 10 milla csak új házra van, ez még az önerőhöz is kevés, a maffia építési vállalkozók viszont kaszálnak
lehetne sorolni a példákat
de senki nem olvasná végig
szerintem belefáradtak az emberek ebbe az egészbe, vagy azt gondolják, hogy a politika szükséges velejárója a korrupció
A fideszes az a jómódú, gazdag, felkapaszkodott neoprimitív réteg; egyik sem bírna ki egy jogállami elszámoltatást!
Az igazi értelmiség - mint mindig - most sem paktál a kókler országvezetéssel; nincs rá szüksége, az ő értékrendje messze van a fidesz züllöttségétől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!