Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az miért van hogy a jómódú,...

Az miért van hogy a jómódú, gazdag, komoly egzisztenciával rendelkező emberek mind FIDESZ-esek?

Figyelt kérdés

Jó nyilván van kivétel, de általában azt látom hogy aki jól él az FIDESZ szavazó.

Vagy ha nem is konkrétan FIDESZ-es, de inkább velük van mint ellenük.

Ez miért alakult így?

2020. febr. 8. 07:01
1 2 3
 11/29 mindentudó99 ***** válasza:
0%
#9 Szerinted nem tudom hogy az a pénz el megy? De te mindjárt kihozod úgy hogy szinte jobb volt mikor nem adtak egy fillert se mint most a havi 100. Ne viccelj már. De vissza is utalhatod ha nem kell.
2020. febr. 8. 09:29
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
mindentudó99 Kis buta. Egyszer leírtam. Újra elmondom. Sosem volt olyan hogy 99-el több lett. Mivel elötte is volt kedvezmény.
2020. febr. 8. 09:31
 13/29 meszike91 ***** válasza:
100%

Én pont az ellentétét látom ennek...

De amúgy az lehet az oka, hogy a fidesz a gazdagokat támogatja.

2020. febr. 8. 10:32
 14/29 anonim ***** válasza:
79%

"Jól írja a kettes. Ugyan mi más számít mint a m8ndennapi jólét. Nyilván ha az ember azt látja hogy jóval több marad a pénztárcában amióta a fidesz van akkor nem fog az ellenzékre szavazni."

Van egy bizonyos IQ és van egy bizonyos fizetés, ami fölött, ha már nem a mindennapi megélhetésért küzdesz, akkor más szempontok is fontosak mint pár tízezer forint ide vagy oda.

Például én nettó vesztese volnék egy többkulcsos adózásnak, ennek ellenére én vagyok az elsők közt itt a gyakorin is, aki elkezdi védeni azt, vagy például támogatom a vagyonadót is. Azért mert tudom, hogy ami nekem veszteség, és rövid távon rossz, az hosszabb távon jobb lenne a társadalomnak és az országnak. Ezért is utálom szívből a Fideszt mert lényegében véve a percemberek világa, a zabáljéljnegondolkodjajövőn filozófiát képviselik.

Egyébként ez a mondat:

"Ugyan mi más számít mint a m8ndennapi jólét." -annyira nihilista, materialista, hogy a "kereszténykonzervatíznemzethy" párt támogatóitól szinte fáj olvasni (és messze nem te vagy az első...)

2020. febr. 8. 10:40
 15/29 mindentudó99 ***** válasza:
0%
#14 Hát sajnálom de szerintem az a fontos hogy az ember a saját vagy a családja gyerekei megélhetését biztosítsa az életben. Te nem így látod. Nem baj
2020. febr. 8. 12:19
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Mindentudó99 Te honnan is tudhatnád? Életedben még nővel sem voltál.
2020. febr. 8. 12:34
 17/29 mindentudó99 ***** válasza:
0%
20% os válaszokat adsz. Ilyen emberrel vitatkozzak? Lealacsonyító lenne. Vagy azért ilyen kevés mert 6 szor vágtak már ki innen az ostoba kérdéseid miatt? Egyik verzió se jobb.
2020. febr. 8. 12:47
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

"20% os válaszokat adsz. Ilyen emberrel vitatkozzak?"

Nem tisztem és nem is szándékom a 20%-ost védeni, de a pontozók IQ-jától is nagyban függ, kinek mennyi a pontja!

Sajnos, sokszor a mini-IQ tulajdonosok pontozzák le azt, akinek magasan igaza van.

Ítélkezni könnyebb, mint gondolkodni, ezért az emberek ítélkeznek!

2020. febr. 8. 13:08
 19/29 mindentudó99 ***** válasza:
0%
Csak tudod az nem válasz hogy nem is úgy van. Én pl a családi adót hoztam példának. Van aki 99 ezerrel többet visz haza havonta mint az előző kormany alatt. Erre m9ndja csak 20 . Mert előtte 8s volt. Mi volt. Milyen adókedvezmény volt a gyerekekre előtte? Illene leírni ha mar említi. Mert az h9gy nem így van az nem érv.
2020. febr. 8. 13:17
 20/29 anonim ***** válasza:

mindenttudó99: "Hát sajnálom de szerintem az a fontos hogy az ember a saját vagy a családja gyerekei megélhetését biztosítsa az életben."

Szó szerint ezt mondja minden pitiáner tetves tolvaj a bíróságokon, aki csak lopni tud, dolgozni meg nem!

Az is "hülye érv" hogy visszamutogatsz 10 évet Gyurcsányra! Szerinted miért takarították el a francba azt a bohócot?!

Na, ez vár a te vezérbohócodra is!

2020. febr. 8. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!