Az miért van hogy a jómódú, gazdag, komoly egzisztenciával rendelkező emberek mind FIDESZ-esek?
Jó nyilván van kivétel, de általában azt látom hogy aki jól él az FIDESZ szavazó.
Vagy ha nem is konkrétan FIDESZ-es, de inkább velük van mint ellenük.
Ez miért alakult így?
Én pont az ellentétét látom ennek...
De amúgy az lehet az oka, hogy a fidesz a gazdagokat támogatja.
"Jól írja a kettes. Ugyan mi más számít mint a m8ndennapi jólét. Nyilván ha az ember azt látja hogy jóval több marad a pénztárcában amióta a fidesz van akkor nem fog az ellenzékre szavazni."
Van egy bizonyos IQ és van egy bizonyos fizetés, ami fölött, ha már nem a mindennapi megélhetésért küzdesz, akkor más szempontok is fontosak mint pár tízezer forint ide vagy oda.
Például én nettó vesztese volnék egy többkulcsos adózásnak, ennek ellenére én vagyok az elsők közt itt a gyakorin is, aki elkezdi védeni azt, vagy például támogatom a vagyonadót is. Azért mert tudom, hogy ami nekem veszteség, és rövid távon rossz, az hosszabb távon jobb lenne a társadalomnak és az országnak. Ezért is utálom szívből a Fideszt mert lényegében véve a percemberek világa, a zabáljéljnegondolkodjajövőn filozófiát képviselik.
Egyébként ez a mondat:
"Ugyan mi más számít mint a m8ndennapi jólét." -annyira nihilista, materialista, hogy a "kereszténykonzervatíznemzethy" párt támogatóitól szinte fáj olvasni (és messze nem te vagy az első...)
"20% os válaszokat adsz. Ilyen emberrel vitatkozzak?"
Nem tisztem és nem is szándékom a 20%-ost védeni, de a pontozók IQ-jától is nagyban függ, kinek mennyi a pontja!
Sajnos, sokszor a mini-IQ tulajdonosok pontozzák le azt, akinek magasan igaza van.
Ítélkezni könnyebb, mint gondolkodni, ezért az emberek ítélkeznek!
mindenttudó99: "Hát sajnálom de szerintem az a fontos hogy az ember a saját vagy a családja gyerekei megélhetését biztosítsa az életben."
Szó szerint ezt mondja minden pitiáner tetves tolvaj a bíróságokon, aki csak lopni tud, dolgozni meg nem!
Az is "hülye érv" hogy visszamutogatsz 10 évet Gyurcsányra! Szerinted miért takarították el a francba azt a bohócot?!
Na, ez vár a te vezérbohócodra is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!