Van még innen kiút ?
valamilyen káros szenvedély rabjának lenni te is tudod, hogy milyen ártalmas. örülj neki, hogy leálltál. tiszta fejjel próbálj ki új hobbit, elfoglaltságot keresni. a sportot se zárd ki életedből. bármelyik jó, pl. úszás, futás, kerékpározás. talán a barátnő is összejön.
napi feladatokat is kitűzhetsz magadnak.
A sport az jó ötlet, de van az a mértéke, ami egészségtelen.
Hívő vagy?
Első válaszoló: Igen én is pontosan emlékszem arra az érzésre.. pedig már több mint két éve
Második válaszoló: Köszi a választ! Futást gondoltam elkezdeni
3: Mondhatni,templomba nem jártam már nagyon nagyon régóta.
ez az élet valójában. néha céltalannak, mókuskeréknek tűnik. tuti, nem lesz olyan, mint amikor cuccoztál. viszont így lesznek élményeid és emlékeid, amik nagy erőt tudnak adni a mindennapokhoz. pl mint amikor megvetted az autót. menj el a munkatársakkal szórakozni, vedd rá magad, próbáld ki, lehet, hogy tök jóban lesztek. ha kimozdulsz, sokkal nagyobb esélyed lesz barátnőt találni is. a sportolás tök jó ötlet, ugyanazokat a hormonokat küldi beléd.
a lényeg, hogy simán leszel még boldog. légy türelmes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!