Hogyan ne kötődjek random emberekhez?
Egész kiskoromtól nagyon megkedvelek random embereket, és azt akarom, hogy tetsszek nekik, meg hogy szeressenek. Gondolom valami kötődési traumám van a saját szüleimmel.
Kiskoromban az óvónéni, meg tanárok kerültek sorra, kamaszkoromban a sztárok, meg hírességek, most ugyanez szaktársakkal, van, hogy oktatókkal.
Azt hittem a kamaszkorral vége lesz ezeknek a rajongásoknak de nem. (20+ vagyok)
Hogyan vethetnék már ennek véget? Az életemben MINDENRE rányomja a bélyegét, karriertől kezdve a kapcsolatokig...
Pszichológushoz járok, ezért nem a fő dologban várok tanácsot. A fentiek azt okozzák, hogy az éppen lemezen levő ember (most éppen egy idősebb szaktársam) megy a fejemben, és nem tudok nem rá gondolni, pedig nem is ismerem, én se őt.
Hogyan tereljem el a figyelmem erről, hogyan hagyjam abba?
Velem ugyanez van, szóval engem is érdekelne. Nem tudom, mi lehetett nálam a kiváltó ok.
Általában ha már nem találkoztam az adott személlyel, akkor jobb lett a helyzet, de még mindig érzem egy-két ilyen embernél, hogy bármit megtennék, hogy találkozzam velük és fáj belegondolni, hogy én szinte biztosan nem hagytam bennük mély nyomot.
Ugyanúgy tanárokról, színészekrõl, néha szaktársakról van szó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!