Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Csak nekem vág keresztbe...

MercyMester kérdése:

Csak nekem vág keresztbe mindig az élet?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Igen, jó "elkényeztetett picsa" szerű lett a kérdés, de komolyan gondolom. Apró dolgokra értem ezt, pl. lemenni sétálni egyet. Annyira várod már, napok óta tervezed, teljesen bele éled magad aztán.. HOPP, volt-nincs semmilyen séta. Sem most, sem holnapután, sem jövőhéten. De mindig csak akkor, amikor bele éled magad.

Nagyon balszerencsésnek érzem magma emiatt, és kezdem úgy érezni, hogy semmit sem élvezhetek teljes szívvel, mert bevonzom a rosszat.

2021. márc. 6. 12:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem csak én értettem meg a kérdést. Nem csak te szívsz ilyesmivel Kedves Kérdező, én is ismerem ezt a jelenséget. De mondhatnám azokat is, akik pl most végezték el a vendéglátó iskolát, és pl pincérkedésből akartak megélni. Vagy a 18 évesek, akiknek kimaradt az életükből az érettségi bankett, szalagavató, kocsmázás, diszkózás, szóval minden ami miatt jó lenne diáknak lenni. Na ők milyen mérgesek lehetnek most.
2021. márc. 6. 13:15
 12/21 A kérdező kommentje:

Csak egy általános példát akartam írni. Nem életmegváltó dolgokat, amik halálosan komolyak. Mindennapi dolgok, apró kis szösszenetek, amik nem fognak megvalósulni azért, mert annyira vártad már. Mivel csak példa, simán írhattam volna azt is, hogy itthon vernek és úgy volt, hogy elvisz a gyám, aztán mégsem teszik valami miatt.

De persze, mivel nem lelkileg tönkretevő dolgot írtam, gyereknek vagyok címkézve.

Nagy dolgot is lehet kisszerűen ábrázolni, kis dolgot nagyszerűen már túlzás.

2021. márc. 6. 13:19
 13/21 anonim ***** válasza:
15%
Az intelligencia az alkalmazkodóképesség mutatója. Ezek lepkefingnyi problémák, ha ezek kifognak rajtad, akkor elég szar életed lesz.
2021. márc. 6. 13:20
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy felfogtad azt, amit írtam.
2021. márc. 6. 13:24
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
🙋‍♀️
2021. márc. 6. 13:26
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

15

Csak sajnáltatod magad, ezen mit kellene felfogni? Az élet nem hozzád igazodik, nem a te kedvedben jár.

2021. márc. 6. 13:28
 17/21 A kérdező kommentje:
Csak tudni szerettem volna, hogy valaki más is így érez-e :D
2021. márc. 6. 13:36
 18/21 anonim ***** válasza:

Így érzek

,csak én már alkesz lettem miatta, sajnos!

2021. márc. 6. 13:39
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
És ha itt, és most ír életed szerelme? Az már nem balszerencse🤷🏼‍♂
2021. márc. 6. 14:28
 20/21 anonim ***** válasza:
Dehogy ír itt
2021. márc. 6. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!