Csak nekem vág keresztbe mindig az élet?
Sziasztok. Igen, jó "elkényeztetett picsa" szerű lett a kérdés, de komolyan gondolom. Apró dolgokra értem ezt, pl. lemenni sétálni egyet. Annyira várod már, napok óta tervezed, teljesen bele éled magad aztán.. HOPP, volt-nincs semmilyen séta. Sem most, sem holnapután, sem jövőhéten. De mindig csak akkor, amikor bele éled magad.
Nagyon balszerencsésnek érzem magma emiatt, és kezdem úgy érezni, hogy semmit sem élvezhetek teljes szívvel, mert bevonzom a rosszat.
Csak egy általános példát akartam írni. Nem életmegváltó dolgokat, amik halálosan komolyak. Mindennapi dolgok, apró kis szösszenetek, amik nem fognak megvalósulni azért, mert annyira vártad már. Mivel csak példa, simán írhattam volna azt is, hogy itthon vernek és úgy volt, hogy elvisz a gyám, aztán mégsem teszik valami miatt.
De persze, mivel nem lelkileg tönkretevő dolgot írtam, gyereknek vagyok címkézve.
Nagy dolgot is lehet kisszerűen ábrázolni, kis dolgot nagyszerűen már túlzás.
15
Csak sajnáltatod magad, ezen mit kellene felfogni? Az élet nem hozzád igazodik, nem a te kedvedben jár.
Így érzek
,csak én már alkesz lettem miatta, sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!