Mikor és minek a hatására lett elegetek az életből?
Én például, sokáig hittem istenben. Aztán elejétől a végéig elolvastam a bibliát és azt mondtam ez nem lehet isten! - csalódott voltam.
Közben persze már motoszkált a fejemben hoyg ez az egész élet mekkora egy szívás! Még akkor is ha van túlvilág. Reinkarnáció esetén meg semmi értelme ennek az egésznek. Mert a valódi iylen tanok a karmától teszik függővé hogy mi leszel, következő életedben! De gondolj bele meghalni újjászületni mi értelme? Logikátlan, mint ahogy az is hoyg egy Mennyország nevű helyen vagy. Jó ott vagy és? - hogyan tovább. Szépek izgalmasak a halálközeli élmények, de mi értelme az öröklétnek? Vagy mit csinálsz a végtelenségig? És mi lesz akkor ha vége lesz az univerzumnak???
Vagy ha a mennyország egy másik dimenzió akkor nincs is olyan hoyg mennyország! - na szóval ezek jártak a fejemben, aztán hagytam az egészet. Mert rá jöttem hoyg minden e világon (könyvek, filmek, szex, vallás stb)- csak olcsó ópium, ami elfeledteti velünk egy időre, hoyg rabszolgák vagyunk igen még mindig!
Az élet unalmas, vagy idegileg felőröl, főleg itt Magyarországon....
Szóval ja, én kiábrándultam az egészből, a hitből, az emberekből - monoton minden, aki meg kicsit is gondolkodik azt lehurrogják ebben az országban!
Mind a vágyaink rabszolgái vagyunk.Gondolj bele sok gazdag ember milyen ostoba.A pénze teljesen szabaddá tehetné de ehelyett csak egyre több láncot vásárol magának ami még több kiolthatatlan/kiengesztelhetetlen vágyat kreál(drogok,"fizetett társaság" stb.)
Ahogy olvasom egisztenciális krizised van, ami teljesen normális de nem szabad hogy teljes mértékben átvegye az írányitást a gondolataid felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!