Ha jártál az alábbi pszichoterapeutához terápiára akár élőben, akár online mondana róla véleményt (Turi Márta)?
2021. márc. 4. 10:31
2/3 anonim válasza:
Szerintem ne hagyatkozz véleményekre, mert mindenkinek más jön be. Nekem is ajánlottak már hatszáz terapeutát úgy, hogy a legjobb, és nekem ők kifejezetten rosszak voltak, viszont találtam egy kimagaslóan intelligens példányt saját magamtól, aki nekem jó, másnak viszont biztosan ugyanúgy nem jönne be, mert pl. nem értené azt se, mit mond. A terapeutakeresés egy olyan meló, amit mindenkinek magának kell végigjárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!