Dulseviáról tudnátok véleményt mondani, aki szed ilyet? Most kaptam generalizált szorongásra, 0,25 Frontinnal.
Figyelt kérdés
Tudom minden szervezet más,de leírnátok,hogy kb.milyen mellékhatásokra lehet számitani?Pl hányinger...stb. Ezt lehet e B6 vitaminnal csökkenteni,amíg hozzászokik a szervezet?Írjatok bátorítast,mert nem nagyon merem elkezdeni . Viszont Xanaxon sem szeretnék élni életem végéig.2019. szept. 23. 18:52
1/5 anonim válasza:
Kezd fél szemmel egy hétig és akkor nem lesz gond ...és hetente beszéld meg az elején az orvossal, hogy mizu. Viszont egy képesített pszchológust ÉS pszichoterapeutát is keress mellé!
2/5 anonim válasza:
Szia én is szedtem dulseviát, de nekem nem használt. Most már a 3. féle antidepresszánst szedem (aneptinex), de eddig ez sem hozta a kívánt hatást, ezért elkezdtem mellé frontint szedni (kb napi 4mg), ami kissé javított a helyzeten.
3/5 A kérdező kommentje:
Miért kell még mellé 4mg Xanax? Nem érzed a hatását az antidepinek? Depresszióra,vagy szorongásra,vagy mire kaptad? Azért kérdezem,mert hasonló cipőben járok.
2019. okt. 20. 12:43
4/5 A kérdező kommentje:
Elnézést,Frontin ,nem Xanax amit írtál.
2019. okt. 20. 12:48
5/5 anonim válasza:
Hát nekem ez okozta életem első pánikrohamát, felerősítette a hangulatingadozásaimat, amik azóta sem múltak el. Lehet, hogy nincs a kettőnek köze egymáshoz, de érdekes, hogy pont azóta lettek nagyon erősek. (pedig 8 hónapja elhagytam, de még mindig nagyon hullámzok.) Nekem nem használt, semmiképp nem ajánlanám, de lehet, hogy másnak ez lesz élete gyógyszere. Remélem beválik neked!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!