Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Anorexiából gyógyulok. Mit...

Anorexiából gyógyulok. Mit kezdjek az extrém éhséggel?

Figyelt kérdés

Tizenkilenc éves vagyok és sajnos 6 éve anorexiás. A gyógyulásom már jópár éve tart, most kezdtem eljutni odáig, hogy majdnem elérem a BMI alsó határát (165 cm-hez 48 kg) és ez már fejben sem zavar, 2200-2500 kalóriát eszem egy nap és elkezdtem izmot is felszedni.

Nemrég viszont jelentkezett nálam az extrém éhség, olyankor 5-6000 kalóriát is meg tudok enni egy nap, aztán egész nap punnyadok és meg sem bírok mozdulni.

A normál étkezésem mellett folyamatosan éhes vagyok, az egyetlen motivációm amiért nem zabálok be minden nap az hogy nézegetem a régi képeimet - túlsúlyos gyerek voltam és úgy néztem ki mint egy telisz*rt zokni, ezt a külsőt semmiképpen nem akarom vissza.

Viszont amíg nem zabálok be, olyan szinten dekoncentrált vagyok, hogy már az online óráimon sem tudok rendesen figyelni.

Mit tegyek, hogy ne legyek mindig éhes?

2021. márc. 4. 10:09
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:

Nagyon szívesen, örülök, hogy tudtam segíteni. :)

Ne haragudj, de ez hogy jön a tárgyhoz? Megértem, hogy ismerkedni akarsz (az a topic jellemzően jobban is pörög, mint ez), de nem hinném, hogy a válaszolók közül akárki ezért tévedt ide. :D

Nekem meg eszembe nem jutna komolyan venni egy olyan embert, aki így próbálja széttrollkodni az egyébként komoly kérdésemet.

2021. márc. 7. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!