A koronavírus miatt az emberek többsége hipohonder lett?
A következő generáció már fogja tudni, mert addigra már ismertek lesznek a covidnak a mellékhatásai.
Ha addig nem nyír ki mindenkit egy következő járvány...
Van aki hipochonder lett, van aki meg meghalt.
A többiek meg várják a sorsukat...
Ez nem fogható a koronavírusra, ez szimplán az emberi böszmeség és logikátlanság eredménye. Egy normálisan gondolkodó ember tökéletesen tisztában van vele, hogy a koronavírus mellett ugyanúgy létezik a nátha ezer válfaja, ugyanúgy létezik influenza, fájhat a fejed, a hasad, lehetsz fáradékony stb. Az emberek nagyobb része (és nem, nem csak a "tanulatlanok") a mai napig nincs tisztában olyan alapvető fogalmakkal és különbségekkel mint a vírus és a baktérium közötti differencia.
Nyilván a média is gondoskodik róla, hogy ismertesse hány ember került lélegeztetőre, meg hányan haltak meg stb.stb. Meg ugye jönnek a celebek... Emlékszem mikor a Majka elkapta a COVID-ot (ami vagy igaz vagy nem) ment napi szinten a live (én 1-et sem láttam, de erről írkáltak mindenhol) hogy ő mennyire a halálán van és el ne kapjátok és juj. Szépen katasztrofizált egy vírusos fertőzést, a népnek meg ennyi bőven elég. Nyilván nem kellemes betegnek lenni, de hogy az amúgy is tudatlan népet miért kell még pluszban riogatni, azt nem értem... Arról a több ezer emberről nem beszélt a média, aki totál tünetmentesen, lábon kihordta az egészet. Na mindegy. Szóval hülyék az emberek is, meg még a média is rápakol erre, aztán így ez a kettő elég erős kombó ahhoz, hogy elvegye az emberek eszét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!