Ez most a stressztől van, vagy megette a koronavírus az agyam?
Oké, vicceskedek a címben, de amúgy elég gáz a helyzet. Félelmetesen feledékeny vagyok napok óta, de olyan szinten, hogy ha eszembe jut, hogy megnézzek valamit a neten, mire megnyitok egy új lapot, elfelejtem, mi volt az. Nem párszor. MINDIG. Szerintem már vagy tizenötször eljátszottam. Nem jutnak eszembe teljesen átlagos szavak, olyanok sem, amit gyakran használni szoktam. Rögtön két nyelven sem, pedig anyanyelvi szinten tudok angolul. Ma pl. kis híján felrobbantottam a kotyogóst is, mert kifelejtettem belőle a - azt az izét, látjátok, már megint jó ég xd -, azt a gumi karikát (közben rájöttem, tömítést), még jó, hogy annyi eszem maradt, hogy észrevegyem, hogy nem működik valamiért. Kb. életveszélyes vagyok. Nem 80 vagyok, 30. Sokszor furán zsibbad a fejem és az ujjaim is mindkét kezemen, de főleg a balon.
Mióta ez a rohadt járvány van, rengeteget stresszelek, már tényleg az egészségemre megy, rosszul alszom, csikorgatom a fogaimat és sokat fáj a hasam is. Hullik a hajam is, de nagyon durván a homlokom két oldalán már látszik. Kétszer kaptam már el a koronát, látszólag mindkétszer enyhe tünetekkel megúsztam, de hallottam, hogy tud károkat okozni az agyban is.
Szerintetek ez most korona-kár, stressz, vagy agyrák, vagy mi a jó isten lehet? Kezdek aggódni, pedig elég anti-hipochonder vagyok amúgy (tuti van valami szakszó rá :D).
A rossz alvastol lehet ilyen szintu kognitiv romlas de siman elofordulhat hogy ez post covid szindroma resze.
Nyilnak post covid osztalyok csomo korhazban, nezz utana, mert ott kivizsgalnak es segitenek a tuneteiddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!