Az elmegyógyintézetekben férfi és női betegeknek van lehetőségük találkozásra?
Igazából sejtelmem sincs, hogy hogy zajlik az élet egy elmegyógyintézetben. Azt gondolom, hogy a férfiak és nők külön szárnyban vannak, vagy legalább is külön emeleten vagy folyosón, vagy valami ilyesmi, de például az ebédlőben (persze gondolom vannak egyes betegek akik a szobájukban esznek, de vannak akik ebédlőben nem?), vagy az udvaron, szabadidős teremben (ha van ilyen)találkozhat egy férfi és egy női beteg? Ez azért ilyen specifikus, mert tudom, hogy börtön mindkét nemnek külön van, de nekem mindenképp valami olyan megoldásra lenne szükségem ahol a két nem találkozhat.
Egy könyvet írok és szeretnék minnél hitelesebb lenni, valamint a történet szempontjából egy lehetséges helyszínt találni(és persze az sem felejtem el megemlíteni, hogy teljesen a sötétben tapogatózom ebben a témában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!