Akinek a pszichológus/pszichiáter/gyógyszerek még jobban tönkrevágták az életét, mint előtte volt; elmesélitek mi történt, és megbántátok-e, hogy segítséget kértetek?
Nem én akartam, hogy anyám vitessen be a pszichiátriára.
Az első kommentnek meg semmi köze hozzám, ugyanis akkor még nem is írtam ehhez a kérdéshez.
Lepontozhatsz megint.
Nem érdekeksz sem te, sem a szemét szüleim.
Szarok azoknak a fejére, akik egész gyermekkoromban vertek engem, meg azoknak is, akik az ilyen gyerekverő barmokkal szimpatizálnak.
Kötekedjél csak, látom, nem csak nekem nincs itt életem.
Az orvosok meg szemét senkik, akik beteg, bántalmazott gyerekeket tesznek még jobban tönkre.
17/L
Nekem hiába rinyálsz, nem érdekel mitől lettél beteg, a lényeg az, hogy beteg vagy. Az első kommentet értelmezned sem sikerül láthatóan
Egyébként pedig nem pontozlak le, de ha szeretnéd megtehetem. Azért látszik, hogy egy taknyos kis gyerek vagy még, azért felnőtt emberek nem lovagolnak ennyit ezen a pontozós szarságon, mivel lényegtelen. Na mindegy
Betegségtudatod 0, felelősségérzet 0.
Semmi közöd ahhoz, hogy beteg vagyok-e, a saját életemmel pedig azt kezdek, amit akarok.
Ha pedig olyan életed lenne, mint nekem, akkor te még jobban rinyálnál, de nem érdekelne engem sem.
Én itt a vitát be is fejeztem, nem foglalkozok olyan emberekkel, mint a szemét szüleim meg te.
Empátiád 0, felelősségérzet 0.
17/L
Nem terjesztettem semmit, leírtam a véleményemet. Megérdemelnéd, hogy téged is jól összeverjenek.
Ha meg annyira nem tetszik a véleményem, akkor ne válaszolgassál.
Nem kötelességem egyet érteni senkivel.
"Az orvosok meg szemét senkik, akik beteg, bántalmazott gyerekeket tesznek még jobban tönkre."
Nem látom a "szerintem" szót előtte. Igazából nem csodálom, ha téged vernek, ekkora pofával tuti biztosan kiborítod az embereket... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!