Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Akinek a pszichológus/pszichiá...

Akinek a pszichológus/pszichiáter/gyógyszerek még jobban tönkrevágták az életét, mint előtte volt; elmesélitek mi történt, és megbántátok-e, hogy segítséget kértetek?

Figyelt kérdés
2021. febr. 25. 19:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
40%

Nem én akartam, hogy anyám vitessen be a pszichiátriára.

Az első kommentnek meg semmi köze hozzám, ugyanis akkor még nem is írtam ehhez a kérdéshez.

Lepontozhatsz megint.

Nem érdekeksz sem te, sem a szemét szüleim.

Szarok azoknak a fejére, akik egész gyermekkoromban vertek engem, meg azoknak is, akik az ilyen gyerekverő barmokkal szimpatizálnak.

Kötekedjél csak, látom, nem csak nekem nincs itt életem.

Az orvosok meg szemét senkik, akik beteg, bántalmazott gyerekeket tesznek még jobban tönkre.

17/L

2021. márc. 4. 19:26
 12/20 anonim ***** válasza:
39%

Nekem hiába rinyálsz, nem érdekel mitől lettél beteg, a lényeg az, hogy beteg vagy. Az első kommentet értelmezned sem sikerül láthatóan

Egyébként pedig nem pontozlak le, de ha szeretnéd megtehetem. Azért látszik, hogy egy taknyos kis gyerek vagy még, azért felnőtt emberek nem lovagolnak ennyit ezen a pontozós szarságon, mivel lényegtelen. Na mindegy

Betegségtudatod 0, felelősségérzet 0.

2021. márc. 5. 10:21
 13/20 anonim ***** válasza:
32%

Semmi közöd ahhoz, hogy beteg vagyok-e, a saját életemmel pedig azt kezdek, amit akarok.

Ha pedig olyan életed lenne, mint nekem, akkor te még jobban rinyálnál, de nem érdekelne engem sem.

Én itt a vitát be is fejeztem, nem foglalkozok olyan emberekkel, mint a szemét szüleim meg te.

Empátiád 0, felelősségérzet 0.

17/L

2021. márc. 5. 10:34
 14/20 anonim ***** válasza:
26%
Nagy a pofád, csak azt nem tudom mire :D Empátia 0? Mire érezzek empátiát, hogy szöveget értelmezni sem tudsz? Kit érdekel, hogy mit csináltak a szüleid, én nem a pszichológusod vagyok. Menj rinyálj annak, az ő dolga téged megérteni, az enyém nem. Főleg nem akkor, mikor hülyeséget, és kártékony tévhiteket terjesztel.
2021. márc. 5. 10:46
 15/20 anonim ***** válasza:
6%

Nem terjesztettem semmit, leírtam a véleményemet. Megérdemelnéd, hogy téged is jól összeverjenek.

Ha meg annyira nem tetszik a véleményem, akkor ne válaszolgassál.

Nem kötelességem egyet érteni senkivel.

2021. márc. 5. 10:50
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

"Az orvosok meg szemét senkik, akik beteg, bántalmazott gyerekeket tesznek még jobban tönkre."

Nem látom a "szerintem" szót előtte. Igazából nem csodálom, ha téged vernek, ekkora pofával tuti biztosan kiborítod az embereket... :D

2021. márc. 5. 10:52
 17/20 A kérdező kommentje:
Kérlek menjetek a kérdésem alól, és priviben éljétek ki magatokat, köszönöm. :)
2021. márc. 5. 11:30
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
#17es mi a problémád? El lehet menni ha nem tetszik valami
2021. márc. 5. 11:40
 19/20 A kérdező kommentje:
Ez az én kérdésem, miért én menjek el, ha ti offoljátok szét? :D
2021. márc. 5. 11:42
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Mert neked nem tetszik ami itt van, azért
2021. márc. 5. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!