Ha egy pszichológus már segített nekem, akkor egy évvel később más dolog miatt nem kellemetlen megint hozzá fordulni?
Figyelt kérdés
Egy terápiát már lezártunk, viszont most más miatt, de úgy érzem megint lenne szükségem a segítségére. Nem ciki megint őt megkeresni?2021. febr. 20. 19:02
1/5 anonim válasza:
Nem
Szerintem pont jó mert ha sikeres volt akkor már bízol benne/ismered nyugodtan fordulhatsz hozzá megint
2/5 anonim válasza:
Dehogy ciki. Mi pont múlthéten fejeztük be és úgy engedett el, hogy ha BÁRMI van, BÁRMIVEL kapcsolatban, amihez úgy érzem segítség kell, hívjam
Úgyhogy keresd meg nyugodtan.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ebben semmi ciki nincs.
4/5 anonim válasza:
Nem ciki, sőt, ő csak örül annak, hogy ismét őhozzá fordulsz, mert ezzel is mutatod, hogy megbízol benne! Menj nyugodtan!
5/5 anonim válasza:
Ez a munkája, jó is hogy megbízol benn ennyire, és könnyebben tud segíteni ha jobban ismer már alapból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!