Hogy lépjek túl? Vagy ez normális?
Figyelt kérdés
4 hónapja szakított velem az exem (első), de még néha mindig vele álmodom, és ez teljesen tönkreteszi egyrészt az alvásom, másrészt a reggeleimet.
Nem szeretnék vele újra összejönni meg ilyenek, csak fáj az egész amit csinált - ez egyébként szerintem normális.
Én úgy érzem, hogy túl vagyok rajta, és készen állok egy új kapcsolatra, viszont ha valakinek ezt elmesélem, akkor azt mondják, hogy még nem vagyok túl.
Viszont én nem látok már más kiutat ebből, és félek, hogy csak beleőrülök ebbe az egészbe.
2021. febr. 11. 09:59
1/3 anonim válasza:
Ha ezzel álmodsz, még a tudatalattid nem dolgozta fel. Orvosság nincs erre, idővel elmúlik, tereld el a gondolataidat valamivel.
2/3 kerjoz válasza:
arra is vonatkozhat h nem zártadle rendesen, ez még korán is lenne, szoval adj idot neki!
3/3 anonim válasza:
Hasonlóban vagyok pár hete történt.
Hát,időbe telik az biztos
Sajna. Én mondjuk békülnék mert nem haraggal lépett ki de hát most hagyom örlődni ink.
Én zenével,barátokkal igyekszem lekötni vagy ha lehet programok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!