Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ferjem ejszaka a szekrenybe...

Ferjem ejszaka a szekrenybe pisilt. Ez alvajaras?

Figyelt kérdés

Sose csinalt hasonlot...volt hogy kiment a mosdoba es nem emlekezett ra vagy ejszaka beszelt hozzam es nem emlekezett ra miket mondott..de ilyen soha . Volt mar hogy este behozta nekem.a vc papirt .. a szobaba ...azt se tudja miert csinalta...ezis csak most miota nem alszunk.

Mostanaban semmit se alszunk( van egy 2 honapos babank ) es sok a stressz nagyon kivan szegeny ..veszekedesek , munka, kialvatlansag stb .betudhato ennek is ?

Mindig mondja h ejszaka kelni akar a kicsiert ...es hogy neha keltsem fel.... hat este felkeltettem ...nagyon nehezen mert nem reagalt semmire es fogta magat felallt es bepisilt a szekrenybe ...mikor a hatara csaptam ijedtembe ....akkor tert magahoz...azt mondja semmire se emlekezett...

Kerlek nyugtassatok meg...nagyon kivagyunk akadva

2021. febr. 10. 17:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez elég érdekes. Lehet alvajáró igen, azért nem emlékszik semmire. Kimerültség, fáradtság is hozzá járulhat.Pihenjetek amikor tudtok, pici babával nagyon nehéz tudom. Ez most egy ilyen időszak, el fog múlni, túl kell élni. Nincs segitségetek?
2021. febr. 10. 17:26
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
A cirkadián ritmus felborítása és a krónikusan megnövekedett kortizolszint nagyon sokaknál okoz zavart az ADH tengelyen.
2021. febr. 10. 17:27
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Az én környezetemben ezt alkoholisták csinálják.
2021. febr. 10. 17:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Egy kortyot se iszik ......azt irtam volna.. de koszi a feltetelezest ..
2021. febr. 10. 17:31
 5/9 A kérdező kommentje:
2.-es...ez mit jelent pontosan ?
2021. febr. 10. 17:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Amit tudok, hogy van REM-alvaszavar. Az csak felerosodhet stressztol, de megvan. MR kimutathatja.

Ferjem egyfajta alvajaro. Mikor almodik, nemcsak kepzeletben, hanem valosagosan beszel, folyekonyan, fennangon, ertelmesen. Es keze-laba jar, neha nyitott szemmel felul.

A kialvatlansag nagyon rossz mindenkinek. Ha ez igy volt, szerintem egy meglevo rendellenesseg jott elo.

2021. febr. 10. 19:19
 7/9 anonim ***** válasza:
4%
Csak kijelölte a területét.
2021. febr. 12. 15:57
 8/9 anonim ***** válasza:
18%
fú az alvajárás annyira para. Én tuti beszrnék ijedtembe, ha ott lenne egy nyitott szemű ember előttem aki alszik.
2021. febr. 14. 22:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Túlhajszolt? Idegi túlterhelés lehet.

A férjem unokaöccase pisilt a hűtőszekrénybe, amivel szemben volt a wc.

Félálomban eltévesztette. Aztán befeküdt az előszoba gardrobszekrény polcára. 5 -ves volt.

2021. febr. 19. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!