Ferjem ejszaka a szekrenybe pisilt. Ez alvajaras?
Sose csinalt hasonlot...volt hogy kiment a mosdoba es nem emlekezett ra vagy ejszaka beszelt hozzam es nem emlekezett ra miket mondott..de ilyen soha . Volt mar hogy este behozta nekem.a vc papirt .. a szobaba ...azt se tudja miert csinalta...ezis csak most miota nem alszunk.
Mostanaban semmit se alszunk( van egy 2 honapos babank ) es sok a stressz nagyon kivan szegeny ..veszekedesek , munka, kialvatlansag stb .betudhato ennek is ?
Mindig mondja h ejszaka kelni akar a kicsiert ...es hogy neha keltsem fel.... hat este felkeltettem ...nagyon nehezen mert nem reagalt semmire es fogta magat felallt es bepisilt a szekrenybe ...mikor a hatara csaptam ijedtembe ....akkor tert magahoz...azt mondja semmire se emlekezett...
Kerlek nyugtassatok meg...nagyon kivagyunk akadva
Amit tudok, hogy van REM-alvaszavar. Az csak felerosodhet stressztol, de megvan. MR kimutathatja.
Ferjem egyfajta alvajaro. Mikor almodik, nemcsak kepzeletben, hanem valosagosan beszel, folyekonyan, fennangon, ertelmesen. Es keze-laba jar, neha nyitott szemmel felul.
A kialvatlansag nagyon rossz mindenkinek. Ha ez igy volt, szerintem egy meglevo rendellenesseg jott elo.
Túlhajszolt? Idegi túlterhelés lehet.
A férjem unokaöccase pisilt a hűtőszekrénybe, amivel szemben volt a wc.
Félálomban eltévesztette. Aztán befeküdt az előszoba gardrobszekrény polcára. 5 -ves volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!