VikiRicky kérdése:
Lelki segítség?
Figyelt kérdés
Írna nekem valaki, akinek írhatnék privátban, és lelkileg tudna nekem segíteni kicsit? (Bár lehet, hogy nem csak kicsit kell segíteni...) Nagyon érzékeny vagyok, így a "megmondó emberek" számomra nem jelentenek segítséget, és most elég rossz állapotban is vagyok, így "leoltást" sem szeretnék kapni. Olyan embert keresek, aki türelmesen tud felém fordulni. Kérlek ezeknek tudatában írj!2021. febr. 8. 19:59
1/4 anonim válasza:
Megvan az embered,nézd meg az üzeneteidet :)
2/4 anonim válasza:
Ha szeretnél írhatsz. De ha tényleg nagy a baj fordulj inkább szakemberhez.
3/4 anonim válasza:
szia, nekem is nyugodtan írhatsz, ha még szeretnél beszélgetni
4/4 Bviktor1 válasza:
Nekem írhatsz nyugodtan de azt sem tudom hogy ki vagy én nem foglak leoltani segítek neked szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!