Hogyan tudnék pszichológiai segítséget találni a többféle lelki, mentális problémámhoz megfizethető áron?
Számos problémával küszködök, amit próbáltam már magam megoldani, de már régóta nem sikerül, a barátaim és a párom segítségével sem. Többen mondták már, hogy forduljak szakemberhez, ami jó is lenne, viszont számomra egyszerűen megfizethetetlen a 10 - 20 ezer forint alkalmanként. Hol találhatnék olyan szakszerű segítséget, amit megengedhek magamnak?
Minden pszichológus ennyire drága? Vagy van más megoldás? Köszönöm előre is a segítséget, nagyon el vagyok keseredve...
Először is: hol?
Ha Bp., akkor érdeklődj náluk, talán olcsóbbak mint az átlag:
De egyébként TB-re is lehet valahogy, de az nem tudom hogy van pontosan, kihez kell menned. A háziorvosod tud felvilágosítást adni.
Rengeteg hasznos Youtube-csatorna van a témában.
És egy jólelkű beszélgetőtárs is többet tud segíteni, mint egy piaci áras pszichológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!