Lehet, hogy megőrűltem/kezdek megőrülni?
Már korábban is kezdtem észrevenni magamon furcsa jeleket, mint azt, hogy egyszerre 6-10 dologra simán oda tudok figyelni. Az érdeklődési köreim; a humorérzékem; a világnézetem; a hozzáállásom a dolgokhoz, egyáltalán nem nevezhetők normálisnak/átlagosnak.
Egy kicsit magamról: Fizika/matek/történelem/tánc az érdeklődési köreim. Nagyon könnyen kiszűröm a negatív/mérgező/lehúzós embereket. Nagyon jól átlátom a dolgokat és nagyon jól elemzem/megértem az embereket. Az emberekben csak a negatív dolgokat nézem nem a pozitív dolgokat, mert úgy gondolom a negatív dolgok mennyisége és milyensége jobban meghatározza az embereket, mint a pozitív dolgai. Akármin tudok nevetni, leginkább az olyan dolgokon amin átlag ember nem nevet, a rasszista/ homofób/ diszkriminációs vicceken, de a fogyatékosokon is tudok nevetni.
A világnézetem eléggé más, mert én nem egyénekben gondolom a világot, hanem rendszerekben. Nagyon konzervatív vagyok és intoleráns a környezetemmel. ( Nagyon nem szeretem a homoszexuális férfiakat a közelemben, de a hetero párok is irritálnak, ha állandóan nyalják-falják egymást, illetve nagyon ellenzem a liberalista hozzáállást, mert nevetségesnek és valószerűtlennek gondolom) Nagyon arrogánsnak és beképzeltnek gondolnak néha, mert kimondom a véleményemet függetlenül attól, hogy tetszik-e valakinek vagy sem és meg is védem az álláspontomat, ha arról van szó. Nagyon, már-már kíméletlenül őszinte vagyok mindenkivel és sokakat megbántok ezzel.
Én kezdem azt hinni, hogy megőrűltem, hogy ennyire más vagyok, mint a többi ember a környezetemben.
Szerintetek ezek alapján lehetne azt mondani, hogy megőrűltem vagy csak szimplán más vagyok?
Hiányzik belőled az empátia,az pedig,hogy fogyatékosokon is nevetsz hát elég durva.
Feltűnt,hogy az érzelmeidről nem írtál...vannak egyáltalán?
Őrültnek nem mondanálak,az nem ilyen de valami gond tuti van.
Vagy csak szimplán gonosz vagy a leírásod alapján.
Ennyiből ez jött le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!