Kiskoromban molesztálhatott a volt sógorom?
Akkor került a családba, amikor 4 éves voltam. Egészen 7 éves koromig volt a családunk "tagja". Egyszer történt olyan, hogy amikor este játszottam a szobámban bejött hozzám. Elestem, és elkezdtem sírni, erre ő magához szorított és ledugta a nyelvét a számba, utána mondta, hogy halkan ne költsem fel a többieket. Utána kiment a szobámból. Sok tiszta emlékem nincs a sógoromról. Olyan emlékeim vannak még, hogy amikor ő vigyázott rám és senki sem volt otthon, akkor általában a legjobb barátom is nálunk volt. Több alkalommal is volt olyan, hogy elhívott, és elmentünk a ház mögé. Ott mindig kaptam tőle egy pofont, mindig más indokkal. Sosem mertem elmondani senkinek, hogy néha megvert. Kiskoromból nagyon sok ködös elmékképem van. Lehet, hogy molesztált csak nem emlékszek rá? Ha nem, miért dugta le a nyelvét a számba?
24/F
Nem szeretnék bírósági ügyeket + külföldön él, semmit sem tudunk róla nagyon rég óta.
Fogalmam sincs.
Aki gyereket bánt, mindegy miért...az egy rohadt patkány és az élettől tízezerszer kapja vissza !!!
és vissza is fogja !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!