Hogyan szabaduljak ki ebből?
Nem akarok regényt írni az előzményekről..
Falura költöztem pár hónapja a barátom miatt. Házat vettünk a falu szélén, ami ugyanolyan mint az anyjáéké. Ő nincs itt soha szinte, az anyja s3ggében van másik faluban.
Magamban vagyok a semmi közepén. Pár hónapig kulcsom se volt a házhoz, este nyitott ajtóknál kellett egyedül aludnom.
Egyre depressziósabb vagyok. Egyszerűen kimozdulni sincs már kedvem. Itt mindenki les mint a birka, amint kilépek a kertbe a szomszéd les az ablakból. Nincs semmi jó az életemben.. Itt semmi se történik..
Van hogy egész nap fel se hív a barátom, akár meg is dögölhetnék. Ha el is jön, csak felidegesít direkt,esetleg hoz valami kaját mintha a kutyája lennék és cső..
Senkinek se hiányoznék..
Észre se vennék napogik hogy meghaltam.
Jó lenne kimozdulni, valamihez kezdeni, de nem is ismerek itt a közelben senkit, és visszatart az is hogy lesnek, kitárgyalnak... meg hova is menjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!