Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan szabaduljak ki ebből?

Hogyan szabaduljak ki ebből?

Figyelt kérdés

Nem akarok regényt írni az előzményekről..

Falura költöztem pár hónapja a barátom miatt. Házat vettünk a falu szélén, ami ugyanolyan mint az anyjáéké. Ő nincs itt soha szinte, az anyja s3ggében van másik faluban.

Magamban vagyok a semmi közepén. Pár hónapig kulcsom se volt a házhoz, este nyitott ajtóknál kellett egyedül aludnom.

Egyre depressziósabb vagyok. Egyszerűen kimozdulni sincs már kedvem. Itt mindenki les mint a birka, amint kilépek a kertbe a szomszéd les az ablakból. Nincs semmi jó az életemben.. Itt semmi se történik..

Van hogy egész nap fel se hív a barátom, akár meg is dögölhetnék. Ha el is jön, csak felidegesít direkt,esetleg hoz valami kaját mintha a kutyája lennék és cső..

Senkinek se hiányoznék..

Észre se vennék napogik hogy meghaltam.

Jó lenne kimozdulni, valamihez kezdeni, de nem is ismerek itt a közelben senkit, és visszatart az is hogy lesnek, kitárgyalnak... meg hova is menjek.

2021. febr. 5. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Szakítás, majd költözés.
2021. febr. 5. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért nem mész vele néha az az anyjához?
2021. febr. 5. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Barátod éy közösen vettetek házat? Súlyos meggondolatlanság!
2021. febr. 5. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Miből éltek?
2021. febr. 5. 20:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Mit keres az anyjaval a masik faluban, ha te vagy a parja? :/
2021. febr. 5. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!