Hogy mondjam el Anyukámnak ezek után, hogy pszichológushoz szeretnék menni, mert szerintem segítene?
Szóval, két hete vagdostam a karom, és barátnőm mentőt hívott, aztán bevittek a korhazba, ahova odajott anyukám. Nagyon ki volt borulva, szóval megígértem neki, hogy soha többé nem csinálok ilyet. A sebeket bekotoztek, majd hazaengedtek.
Apukam is ki volt akadva, és aztán megbeszéltem mindkettőjukkel, hogy soha többé nem vágom magam.
De viszont az a helyzet, hogy ez az onbantalmazas nálam másodikos koromban kezdődött. Nem volt folyamatos. Rendszeresen csak másfél éve kezdtem el vágni magam.
És anyukám aggódik értem, tudom, mert azóta is néha szoba hozza, hogy ha van valami bajom, akkor mondjam el, de ne csinaljak hülyeséget.
Ja és ezek mellett szorongok, es kényszeres gondolataim/cselekedeteim is vannak (ilyen ocd tünetek kb)
Ezekről nem tud.
Az a gond, hogy tavaly jártam pszichológushoz, de azt mondogatták egész végig, hogy hulyeseg, sokba kérul, és miért nem beszélem meg a barátnőimmel a problémáimat.
És félek, hogy most is hulyesegnek tartanák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!