Mit lehet kezdeni azzal az állandó érzéssel, hogy butább vagyok másoknál?
Figyelt kérdés
Orvosira szeretnék menni, de van, amit nem fogok fel elsőre, és nagyon rosszul érzem magam, hogy akkor mi lesz majd, ha már itt nem megy...2021. febr. 1. 19:48
12/12 anonim válasza:
Együttérzek veled kedves kérdező, idén érettségizek én is. 3 éven át voltam kitűnő kémiából és biológiából, szerettem is mindkettőt, de idén a kémiával nehézségek adódtak, a tanár bekattant és idegen nyelven kezdett el tanítani. Nagyon rám szállt, állandóan megalázott, aztán pedig megadta a jobb jegyet, hogy vállon veregesse magát (bár őszintén szólva megérdemeltem a jobb jegyet, és ezt ő is tudja, különben nem adta volna meg). Szóval én így indulok érettségizni, utána pedig remélhetőleg egyetemre. Felvidéki vagyok, a gimnáziumok elég gyengék az anyaországi gimikhez mérten, nagyjából szinte lehetetlen innen nem bekerülni, épp ezért is van kisebbségi érzetem, mert ugye mindenki más kidolgozta a belét, hogy felvegyék, jóval nehezebb dolgokat tanult és követeltek meg tőle, mint tőlem, nem érzem igazságosnak, mert ha be is kerülök, nem lesz egyenlő azzal, hogy odavaló lennék.. Szóval csak azt szerettem volna közölni, hogy nem vagy egyedül :) 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!