Az emberek miért viselnek álarcot?
Engem ez annyira zavar, hogy mindenki megjátsza magát. Attól készülök ki, mikor azt mondják majd találkozunk majd beszélünk és úgysem fog történni semmi, mert mindig fontosabb dolguk lesz mint én. vagy amikor nem válaszolnak a leveleimre, hívásaimra. én ezt nem tudom csinálni. és rohadtul elegem van az emberekből már, mindenki szerepjátékozik, a munkahelyen, a "barátok", a család.
akkor inkább egyedül maradok vagy kiugrom az erkélyről, ennek semmi értelme
Hát ha te inkább kiugrassz az erkélyről..akkor sok sikert.
Én is igy vagyok, aminek az eredménye: sok barátom van, de egyiket sme érzem úgy, hogy egy igazi volna...DE nem is kell, hiszen: Ha ellenséget akarsz akkor szerezz barátokat.
Párom a barátnőm, barátnőm, pletyós társam stb.
Munkahelyen, meg egyszerűen amit kapok azt adok. Mindenkivel másképp viselkedek. És ezt általában megprobálom alkalmazni..
Azért viselnek álarcot, mert másnak akarnak látszani, mint amik valójában. Sok embernek nincs önismerete, zavaros én-képzetei vannak- Nem hiszi, hogy mások erzen átlátnak.
Ki ne ugorj, baromság lenne. Fogadd el őket ilyen "szinészeknek" és lépj túl rajtuk. Vannak még normális emberek, akik nem a fű alatt járnak!
de engem pont az zavar, hogy átlátok rajtuk
és úgy gondolom, ha őszintébbek lennénk akkor könnyebb lenne az életünk, én nem tudom megjátszani magam és nem is akarom, mert úgy nehezebb
ha boldog vagy, irigyek rád, ha szomorú mert gondjaid vannak leszarnak és nem értik meg, na ennek sok értelme van
Szia Kérdező!
Mintha csak én írtam volna ki ezt a kérdést! Komolyan. De megelőztél. Most már kíváncsi vagyok, hogy mások is hogyan látják ezt és hogyan kezelik a helyzetet.
Szerettem volna írni neked privit, de nem tudok. Nekem engedélyezve van. Megtennéd, hogy küldesz egy mailt? Jó lenne beszélgetni erről egy olyannal, akinek már naggggggyon elege van a színészekből.
Tényleg várom a választ és fogok is reagálni!
Addig is szia!
Az a helyzet, hogy van akik felnek megmutatni az igazi enuket. Elsosorban lehet azert, mert felnek,hogy a tobbi ember nem fogadja el oket, a masik meg,hogy sokat csalodtak... es rejtegetik az igazi enuket, felnek a kudarctol, csalodastol... es igy vedekeznek.
Es rengeteg mas dolog... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!