EPILEPSZIÁSOK! Tapasztalatotok a "Levetiracetam" nevű gyógyszerrel kapcsolatban? Rá lehet függeni, tompít? - (Kezdő vagyok a betegségben)
Enyhe epilepsziát állapítottak meg nálam közel fél éve, napi 2x500Mg-ot kell ebből szednem.
Rohamom eddig nem volt, meg előtte is -magánéleti dolog miatt- volt valami "epileptikus" rohamom, és már akkor gyanítottam, hogy ez az volt. Végülis kórházban állapították meg, mert ott is rohamom volt, de csak pár perces. /Epilepsziától független műtétem volt/.
Szóval félek, mert fiatal húszas vagyok, és pont idén terveztem pl jogsit is, el vagyok arról is tiltva.
A háziorvosom meg a doki "bizakodó" -jogsival is kapcsolatban-, mert mint írtam enyhe, és eddig mióta fennáll bizonyos élethelyzetem egy nagyon bő 2 év alatt 3x volt nagy rohamom (nem volt széklet meg bevizelés).
Csak az a problémám, hogy eléggé heves vérmérsékletű vagyok, állandóan stresszelek, meg ez bizonyos negatív élethelyzetben vagyok, zsákutcában, alvási problémám van, szóval nagyon aggódom, hogy a személyiségem miatt inkább erősödni fog.
Vélemények, tapasztalatok?
Vagy egyáltalán mit csináljak?
kedves 10-es!
Nem köcsög akarok lenni, de igazából nem gyerekek felé szól a kérdésem, hanem mondjuk tiniktől felfelé.
Azért, mert én is találkoztam 1-2 olyan mára felnőttel, sőt fiatal felnőttel, akik kigyógyultak ebből. A gyermekkori epilepszia az sokszor más.
Ettől függetlenül örülök, hogy írtál, és minden jót, kigyógyulást kívánok a kislányodnak.
Én 1 hónapja tettem le. Orvosi javaslat ellenére, éppem azért, mert hátha tompít.
Inkább roham, mint ne tudjak magamról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!