Milyen együtt élni egy Borderline személyiségzavaros emberrel?
Figyelt kérdés
2021. jan. 29. 20:45
11/39 anonim válasza:
Senkinek sem "jár" szexkapcsolat, csupán mert megvan rá az ingere. Annak fog "jutni", aki képes úgy viselkedni a partnerével, hogy annak jólessen vele lenni.
12/39 anonim válasza:
Egy erőszakos borderline a rabszolgatartó időkben vett magának a piacon egy jó testű szolgát, és azt gyötörte, míg a rabszolgája nem bírta, és meg nem ölte magát. Akkor vásárolt egy másikat, így mindig volt kit kínoznia. Ma ez bonyolultabb.
13/39 anonim válasza:
12 nem olyan bonyolult ez ma se. Vannak bdsm kedvelő subok, akik lennének szolgák, ha megfelelő pár találnának hozzá. Bár aki ilyen az alapból általába gázos :D
14/39 anonim válasza:
a kérdésre is válaszolva - az nem jó ha személyiségzvarosak a társak
bár talán van olyan extrém ritka esetben hogy a 2 személyiségzavaros kiegészíti egymást. Így a borderline is találhat párt akivel boldog lehet. Viszont erre nagyon kicsi az esély
15/39 anonim válasza:
13-as, a bordinak nem az kell, hogy a partnere élvezze a bántást, hanem hogy rossz legyen neki, érezze magát tőle pocsékul, az elégíti ki. Ezért nem működne bdsm-módon.
16/39 anonim válasza:
Ha a bordi nem a másikat bántó fajta, hanem inkább önmaga ellen fordulós, akkor elképzelhető mellett egy olyan társ, aki védi őt.
17/39 anonim válasza:
...akit szintén tönkretesz ezzel.
18/39 anonim válasza:
A borderline a jót rosszal viszonozza. Ez mindkét partneremre jellemző volt.
19/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Valójában én vagyok Borderline, de akkor ezek szerint jobb, ha alulról szagolom inkább az ibolyát, mivel ennyire nagyon csak egy szar vagyok, aki nem érdemel semmit csak magányt...
2021. jan. 30. 10:50
20/39 anonim válasza:
Ha nem bántasz másokat, szeretni fognak. Ennyi az egész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!