A depresszió hatása lenne, hogy kezdek megbolondulni?
Tisztában vagyok vele, hogy depresszióban szenvedek már 2 éve, bár orvosnál még nem voltam, de nem létezik, hogy csak rossz napjaim lennének egyhuzamban. Sőt az állapotom nem hogy javulna, egyre csak romlik.
Régen nagyon jó agyam volt, mindent egyből megértettem és felfogtam, de mostanában úgy viselkedek, mintha nem lenne agyam. Minden elfelejtek, ha valamit nem tudok megoldani egy bizonyos időn belül, akkor kiakadok és addig sírok, ameddig le nem higgadok. Sokszor furcsa dolgokat csinálok (pld: beraktam a szalvétát a hűtőbe és le se esett, hogy mit csináltam, csak akkor amikor újra kinyitottam; volt olyan is amikor elterveztem, hogy kimegyek a konyhába inni, folyamatosan észben tartottam, hogy hova akarok menni és mit akarok csinálni, de mégis a mosdóban kötöttem ki, és csak percekkel később esett le, hogy nem oda szándékoztam bemenni). Olyan mintha a testem itt lenne, de az agyam nem.
Szavakat és kifejezéseket felejtek el, néha összefüggéstelenül beszélek és sokszor még beszélni sem tudok normálisan. Van, amikor olvasok egy szöveget, és teljesen mást olvasok, mint ami oda van írva. Olyan dolgokat mondok, amiket nem is akarok kimondani, amiknek nincs is köze az adott témához. Néha a családom se érti, hogy miről beszélek.
Próbálom kerülni az embereket, még a családomat is, mert borzalmasan érzem magam közöttük. Amióta átállt az iskola digitális oktatásra, nem is voltam sehol az udvart leszámítva. Néha rohamok törnek rám, csak sírok és tervezem az öngyilkosságot, de amikor kitisztul a fejem megbánom, hogy ilyeneken gondolkodtam. Nem tudom, hogy mi történik velem, de félek attól, hogy megbolondulok.
18L
Szerintem sürgősen változtass a gondolkodásmódodon!
jobb leélni ilyen borzalmas állapoban egy életet, mint pár hónapig gyógyszert szedni?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!