Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet, hogy pánikrohamaim...

Lehet, hogy pánikrohamaim vannak, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval mindig is sokat szorongtam mindenfélén, viszont az utóbbi 1 évben sok rossz dolog történt és most mégjobban stresszelek mindenen. 1 hónapja volt egy furcsa rosszullétem munkába menet a buszon hányingerrel kezdődött, utána erős szívdobogás, remegés és nehezen kaptam levegőt. Haza is kellett jönnöm de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget mondom biztos valami gyomorvírus amit túlreagáltam, utána jobban lettem.

Viszont amikor menni kellett megint elkezdtem érezni ugyanezt volt, hogy a villamoson jött teljesen hirtelen, azóta is tart van, hogy jól vagyok de ez egyre ritkábban.

Nagyon elvagyok keseredve már előre félek ha menni kell valahova és nem tudom kihez forduljak ezzel aki komolyan vesz, esetleg háziorvos de nem tudom érdekelni fogja e ez a jelenlegi helyzetben...😓

2021. jan. 18. 23:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia. Én is így voltam. Kineziológus segített rajtam. Javaslom, hogy keress fel egyet te is.
2021. jan. 18. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!