Szorongásos fájdalomra vehetek be fájdalomcsillapítót?
10# igen mert már szeretnék magamnak pénzt keresni, hogy ne anyától kérjek pénzt állandóan, hanem ami kell azt én megveszem abból amit kerestem. Voltam 1xszer iskola pszichológusnál, de szerintem csak rosszabb lett a helyzetem a volt osztályom miatt lett erős depresszióm és ezeket elmeséltem neki és azóta már nem tudok aludni pedig ez 1 éve volt. Folyamatosan kísértenek engem a régi osztálytársaim...
Régebben próbáltam enni, de tényleg nem megy. Az orvos azt mondta egyek kekszet e munkába is azt vittem, de vissza jött azért félek enni mert ha eszek vissza jön és már e miatt nem merek enni. Sajnos képes vagyok egész nap koplalni csak hogy ne hányjak://
Még általános suliban 8.ban akkor csúsztam le, próbáltam segítséget kérni én hülye még vagdostam is magam annyira foson voltam, a tanárok látták de semmit nem tettek vele. Azt mondták hogy figyelem hiányos vagyok és direkt csinálom az egészet. Akkor teljesen elvesztettem minden reményt az emberek iránt.
5 éve élek anyukámmal, édesapám elhunyt
Nem tudom akár mikor segítséget próbáltam kérni, az emberek olyan lekezelőek voltak velem. Komolyan csodálkoztam hogy itt senki nem könyvek el egy őrültnek. Nagyon ritkán teszek fel kérdést, nem én voltam.
Gondolkodtam rajta hogy lehet nekem is refluxom van, igazából nem is csodálkoznék ha az lenne. De én nem minden nap mikor eszek hányok csak akkor amikor ideges vagyok akkor szoktam. Vagy ha aznap valami stressz ér akkor szoktam reggel.
De mondta, de karantén lett és így nem járok már. Ez tavaly volt, idén év elején nem mentem. Ő azt tanácsolta hogy pszichiátriára is elkéne látogatnom, de abból se lett semmi mert ugye karantén lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!