Az ópiát típusú fájdalomcsillapító gyógyszerek, alkalmi használat esetében is okozhatnak kemény elvonási tüneteket?
Figyelt kérdés
A tegnap este alatt egy igen nagy mennyiséget fogyasztottam, és ma enni is alig bírok, folyton hányok, fáj a fejem, teljesen levert vagyok. Eddig ilyen még soha nem volt, pedig ezért szoktam alkalmanként használni. Ez most akkor ennek az elvonása lenne? Fura mert egyszerre van melegem, és közben fázok. Vajon ha mégis ez már elvonás akkor mikor fog elmúlni? Mikor tudok végre enni?2019. nov. 18. 15:27
2/7 A kérdező kommentje:
Csak azt nem vágom h hogyan. Kb 1 hónapja nyomattam utoljára, bár akkor jóval kisebb mennyiségben, de akkor egyáltalán semmilyen utóhatása nem volt. Elmúlt, és kész. Azóta pedig pedig semmilyen ópiátot nem szedtem be. Egyáltalán nem értem hogy történhetett ez...
2019. nov. 18. 15:58
3/7 anonim válasza:
Ilyen ez az ópiát. Fogyassz egy kicsit most is, jobban leszel.
4/7 anonim válasza:
Én csak a kratomot próbáltam, az is az ópiát receptorokra hat.
5/7 A kérdező kommentje:
3 Az a baj hogy nincs több, mert tegnap beszedtem az összeset. Talán szerzek frontint hogy tudjak aludni, de lehet az is csak ki fogom rókázni 😨
2019. nov. 18. 16:26
6/7 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a drogozást egy másik droggal kell gyógyítani.
7/7 A kérdező kommentje:
Aztán leszedáltam magam, és aludtam több mint 1 napot. Most már semmi bajom nincs, így utólag realizálva nem is elvonás volt, hanem egy kis túladagolás...
2019. nov. 20. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!