Hogyan enyhíthetném a fájdalmamat?
Figyelt kérdés
7 évvel ezelőtt veszítettem el a kedvenc dédimamámat azóta depresszióval küzdök gyógyszereket kell szednem. Terápiára a covid miatt most nem járhatok mivel nem rendel az orvosom. Lassan közeleg a halálának az évfordulója. Sajnos különböző okokból nem tudtam ott lenni a temetésén így nem sikerült magamba sajnos lezárnom,hogy ő már nincsen. Sokszor van olyan érzésem,hogy na én most fogom magam és megyek utána mert elviselhetetlen a fájdalom amit érzek. El kellett volna már engednem elfogadnom de nem tudom,hogyan enyhíthetném a fájdalmamat. Nagyon ki vagyok lelkileg a halála miatt. Mivel könnyíthetném még magam számára a gyászt?2021. jan. 13. 13:14
1/1 Angel3000 válasza:
Szia! Sajnos a szeretteink eltávozása nagy lelki nyomot hagy bennûnk! Èn is nem règ veszitettem el az Èdesanyámat. Szerencsère vele voltam, az utolsó napjáig! Csináltattam neki Misèt kètszer is. Te is tudsz Misèt mondatni a lelkèèrt, 3.000.ft ugyhogy nem drága ès mègis nagyon szèp ceremónia a Templomban, többször mondják a nevèt is. Gyertyagyújtással lehet enyhiteni a gyászt! Ha pedig ez nem elèg, akkor fel kell keresned egy Mèdiumot, aki tovább tud neked segiteni, elköszönni a dèdimamától. Irj privátban! Minden jót!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!