Hogy dolgozzam fel, hogy mindenki sikeresebb nálam az életben?
A válasz lehetőségek a hibásak.
Nem anyukád a rossz, hanem te, magadban kell keresned a hibát. Neked kell változtatnod, képezni magad egy jobb munkahelyért, társaságba járni, szórakozni, (nem a járvány közepén most).
Neked kell megtalálni min kell változtatnod, mert valamin biztosan. Ez nem verseny, nem a legjobbnak kell lenni, nem is lehetsz, mert mindig lesz nálad jobb. Inkább a boldogságra és boldogulásra kell koncentrálni.
Hihetetlen
Pont olyan vagy mint én csak fiúban
Az én helyzetemet még neheziti hogy a saját nememhez vonzodom
Így 25evesen lett nekem is először kapcsolatom de most is ugy erzem hogy nem vagyok alkalmas ilyesmire
Világéletemben ketelkedtem magamban és szorongtam
És hát nem is véletlenül vagyok ilyen roncs mint most
Igyekszem valtoztatni magamon neked is csak ezt tudom javasolni
Hát a változtatás mindenképpen nehéz, de meg kell próbálni.
Ha megnyugtat nekem minden rendben van az életemben, szüleim úgy ahogy támogatnak, van barátnőm, van munkám - most kezdtem -, sikerült diplomát szereznem, de ettől függetlenül bizonytalan vagyok magamban és nem érzem magamban az erőt. Szóval ez inkább mentálisan döntsd el, mert nem befolyásoló tényezők, ha nem tudod élvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!