Divatdepresszió?
Nem tudom, aki igazából depis az nem pakolja ki a facebookra meg ide oda, hogy jaj. Hanem magába fordul jellemzően visszahúzódó. Nekem volt 2 fajta osztalytársam is a vagdosós fajtából. Az egyik aki vagdosta magát, de tagadta mindig kitalált valamit hogy mitől olyan a keze, mert szégyellte, látszott rajta, hogy valami nem oké és nem is volt túl társasági lény.
A masik fajta aki vagdosta magát, kipakolta a facera meg ide oda, de amikor társaságba volt semmi baja nem volt, állandóan nevetgélt, otthon a szüleivel is jól kijött stb. De állandóan mutogatta, hogy jaj mert ő vágja magát mert 14 évesen ott hagyta a pasija.
szóval van aki tényleg depis és van akinek a csak figyelem hiánya /feltűnési viszketegsége van.
"csak arra értettem, hogy ott van a legtöbb."
Szerintem ez az állítás köszönő viszonyban sincs a valósággal.
Én náluk inkább arra gondolnék, hogy mivel egyre több helyen van szó a depresszióról meg vagdosásról az ő korosztályukban, előfordulhat, hogy ha valami számukra nagyon rosszat megélnek, vagy tényleg nincsenek jól, akkor azt hiszik, hogy ezt kell csinálni. Mas példa nincs előttük (hogy mit KELL) csinálni, így valahol leutánozzák a példát.
Es ebből egy öngeneráló folyamat lesz.
Azt, hogy mit éreznek, min mennek keresztül, azt csak ők tudhatják, de abban, hogy ezeket hogyan kell kezelni/vagy nem-kezelni sztem lehet hogy mást, a külvilágot nézik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!