Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Propranolol hatóanyagú gyógysz...

Propranolol hatóanyagú gyógyszernek is kell idő míg beáll? Ma vettem be reggel először 5mg-ot, de úgy beszédített és könnyűfejűség érzésem volt. Szemeim is kimeredtebbek voltak és tompult a környezet érzékelés, tompa voltam. De nem szedált.

Figyelt kérdés

Holnap már jobb lehet?

Vagy próbáljam inkább csak este szedni?

#szorongás #remegés #béta-blokkoló #tremor #béta receptor blokkoló
2021. jan. 7. 15:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg felezni eleinte. Én is így szedem és csak este.
2021. jan. 7. 19:04
 2/6 A kérdező kommentje:

40 mg-os egy tabletta (nincs kisebb hatóanyagtartalmú)

Tehát a negyedének a fele. Kisebbre nem bírom már törni talán.

De az biztos, hogy lassan kell felépíteni.

Arra gondoltam holnaptól inkább este szedném. Este felszívódna és másnap csak úgy lágyan dolgozna ami a vérben benne van picike, mert nekem így elég ütős volt. Bár én amúgy is érzékeny vagyok mindenre.

Valaki 3 db tablettát szed.. én meg is halnék xd

Megkérdezhetem te mire szeded?

Én fejtremorra és izguláskor fellépő kézremegésre.

2021. jan. 7. 19:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Külföldi oldalakon brutál jókat írnak erről a gyógyszerről.
2021. jan. 7. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem pszichiátriai okok miatt lett magas vérnyomásom és pulzusom, arra kaptam. Nem emlékszem, hogy kiütött volna a szedés kezdetén. Lehet, hogy már nem is kéne szednem, mert megszűnt a szapora szívverés, ezért felezem és csak este szedem, megszokásból. Valóban szokták remegésre is adni.
2021. jan. 7. 19:51
 5/6 A kérdező kommentje:

Nekem is van egy szociális helyzetben fellépő szorongás másokkal való evéskor-iváskor.

Most estére már úgy normalizálódott a szédülés.

Az esti szedés kapcsán még irták, hogy reggel szédüléssel, fejfájással és ilyen másnaposságérzéssel lehet kelni.

Nagyon boldog lennék ha működne biztos kell neki egy pár nap vagy 1 hét is mire kifejti az igazi hatását.

2021. jan. 7. 20:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz gond, ez egy jól tolerálható gyógyszer.
2021. jan. 7. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!