Szerintetek mi bajom van? Ezzel lehetne már orvoshoz fordulni? Lelki vagy mentális eredetű?
Szűk mondatokkal annyi,hogy volt párom 3,5 éve megcsalt. Szakítottam vele, majd 2 éven át zaklatott,halálosanfenyegetett s emellett zsarolt. Mindennapom így telt el. Eleinte tudtam kezelni,majd volt,hogy alkoholba futottam rengetegszer.
Ez okból minden férfi nemű a szememben lealacsonyodott. Nem merek új kapcsolatot kezdeni.
Emellett a gyermekkorom sem volt a legfényesebb. Néha úgy érzem nincs kiút,sosem leszek már boldog.
Mai napig amikor minden rendben rámtör a szorongás,félelem, hányinger érzet, remegés. Pár percig tart majd jobb lessz. Volt, hogy mindennap ugyanabban az időben elkaptak ezek az érzések s mikor tudtam, hogy közeledik az óra vettem be frontint (az egyik családtagomé). Volt, hogy napközben is mikor kiborultam. Úgy éreztem nem birom menekülnöm kell ezek az érzések elől. Majd volt mikor kettő szemet is bekellett vennem mert nem volt elég egy.
Éjszakákat nem alszom , bármilyen fáradt és álmos vagyok nemtudok aludni talán a frontin segítségével(de az sem mindig). Van, hogy csak 4 órát alszom és reggel korán kelek. Viszont van az is, hogy egyáltalán nincs kedvem fölkelni s emberek közé menni. Már olyan szinten néha amikor tudom , hogy mennem kell valahova teljesen ideges vagyok miatta. Legszívesebben csak aludnék és aludnék napközben mivel éjszaka későn tudok csak elaludni. Nemtudom "összerakni magam". Ha tudom ,hogy például tegyük fel szerdán mennem kell valahova akkor arra kb 2-3 napot készülök, hogy addigra összeszedjem magam és eltudjak menni.
Orvosnál nem voltam még nem is szeretnék igazán hisz nem szeretném kiteregetni az életem gondjait,bajait s ha el is kellene mesélnem elsírnám magam.
Mit lehetne tenni ezek ellen?
Vannak barátaim társaság rendben ki is mozdulok velük ha épp nincs rajtam ez a félelem amit nemtudok megmagyarázni mi. Néha velük sincs kedvem foglalkozni s olyankor azt hiszik haragszom rájuk pedig nem csak egyszerűen nemtudom magam elengedni. A hányinger és a remegés talán pánikroham? Fogalmam sincs.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!