Holnap lesz az egyik záróvizsgám az egyetemen,és nagyon félek.Pánik állapot van rajtam,úgy érzem semmit nem tudok,és zsibbad mindenem,szédülök ha felállok.Félek élesben leblokkolok.Van tanácsotok hogy győzzem le?
Figyelt kérdés
2021. jan. 5. 19:06
11/19 A kérdező kommentje:
De kedvesek vagytok,hogy érdeklődtök:)
A státuszom "diplomát szerzett"
4es záróvizsgával.
2021. jan. 6. 21:39
12/19 anonim válasza:
Gratulakok! (Az egyetemi oktato)
13/19 anonim válasza:
Gratulálok, ügyes vagy! Nagyon szép eredmény. :)
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!:)
2021. jan. 7. 12:49
15/19 anonim válasza:
Gratulálok!
Mondtam neked, ha nem parázol, neked is összejön a négyes!
Mesélj, hogyan érezted magad, és hogyan zajlott! Azért ennyivel nem úszod meg! :))
16/19 A kérdező kommentje:
4 fős volt a bizottság(mind nagyon korrekt).Nekem az elnöknek kellett mondani a tételeket,és zavaró volt,mert beleszólt közben.Aztán mondtam hogy megállnék kicsit,kérdezték ideges vagyok-e én meg mondtam hogy nagyon.De mondták hogy eddig nincs miért.És utána nem szólt bele az elnök se,hagyta hogy elmondjam.és nem is maradt kérdésük:)
2021. jan. 7. 20:02
17/19 anonim válasza:
Látod, látod, nem kell mást csinálni, mint tisztességgel tanulni, és attól kezdve nem kell parázni a vizsgán. Ügyes vagy!
18/19 anonim válasza:
És hogyan zajlott személyesen, ha tiltva van?
19/19 anonim válasza:
Gratulálok jó, hogy érzéssel tölt el, hogy az egyetemi tanárok is írnak a gyakori kérdésekbe ők is emberek én is félek júliusba lesz a záró Egyetemi tanár nő vagy tanár úr le tudja írni, hogy mit értenek azon, hogy 5 -bővített mondat mit jelent 20 oldalnyi anyagból? Előre is köszönöm válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!