Hosszabb ideig tartó gépi lélegeztetést követően kialakult zavartság, delírium állapot meddig tarthat? Tartós vagy meg fog szűnni?
Figyelt kérdés
2 hetes altatást követően
Köszönöm, ha valakinek van ebben tapasztalata
2020. dec. 7. 20:48
1/3 anonim válasza:
Facebookon Covidos voltam, vagyok csoportba lépj be.
2/3 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Az altatás (ugye lélegeztetés alatt) mindenkire másként hát és az se mindegy, hogy ez az altatás pontosan mivel történik. Vannak olyan szerek, amik gyorsan lebomlanak a szervezetben és vannak olyanok is, amelyeknek hosszabb idő kell. Van, aki a szedálást követően gyorsan magához tér, de van olyan is, akinek ez hosszabb idő. Láttam már olyat is, akinek 1-2 hét után tért vissza fokozatosan a tudata. Sajnos előfordul, h valakinek sose lesz olyan a tudata, mint ezek előtt, de ott egyéb, az alapbetegséggel összefügő tényezők is közrejátszanak.
Ha írsz privátban, bővebben is tudok erről mesélni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Írok privit
2020. dec. 8. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!