Van itt pánikbeteg? Ha igen... Nektek mi segít h le csillapodjon az állapot?
Nekem is vannak bánikrohamaim, nekem az ölelés jót tesz.
Viszont van egy szintén bánikbeteg barátnőm, aki sztem nem szereti az ölelést és nem tudom hogyan segíthetnék rajta.
Gondoltam még talán a figyelem elterelés és az állat segíthet rajta.
De szeretnék mást is meghalgatni.
Fejben kell át kódolni mindent tehát mindene ami ki váltja a pánikót át kell értelmezni én a tömegben volttam pánikos .
és mikor ilyen helyzetbe kerültem bolt hosszú sor vonat egyik megállónál fel száll több ember megtelt a kocsi . Már rosszul volttam és egyszer egy öreggel jöttem haza és Ő mondta ilyen helyzetben mindig Mondogasd magadban nem kell neked félni hiszen élsz majd csak lesz valahogy !
Kérdeztem akkor még ennek már 3-éve hogy ez használ ?
Öreg csak annyit mondod mikor a háború alatt nem volt mit enni meg életünk volt a tét hogy éltük túl .
Mindig mondogattuk majd csak lesz valahogy .
Amit 1-es írt az nagyon jó.
Egy kínai mesterem azt mondta, hogy az ilyen betegség azért van, mert nem jó a szív és az agy közötti kapcsolat.
Ő erre gyógyító gyakorlatnak azt mondta, hogy a belső látással el kell kezdeni nézni a szívet (az agyból nézni belül a szívet, nem a szemeddel), és látni a szívet fényes, piros színben...ezt gyakorlásképp napi fél órát, és helyreállítja a kapcsolatot egy idő után...vagy ha rájön ez a pánik érzés, akkor kezdje el belül nézni.
Tudom minden fejben dől el.
De én most ilyen külső segítséget szeretnék neki adni.
Ő nem hiszi ez ebben a fejben el dölős nem tom miben.
Azt mondja próbálja de csak rá jön ez a roham.
Hagyjuk már az ilyen kínai marhaságokat. Ez szervi eredetű.
Antidepresszáns megoldja véglegesen. Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!