Hogyan szokjak le a gyakori kérdések oldalról?
Figyelt kérdés
Függő vagyok.. Minden reggel, este, napközben ezen vagyok.. Már próbáltam hogy kijelentkezek de akkor is vissza beléptem másnap2021. jan. 5. 11:18
2/9 anonim válasza:
Orbán Viktor miért van a kulcsszók közt? XDD
3/9 anonim válasza:
Én is azt mondom, amire az első is gondolhat: Lehet, hogy ebben a passzív időszakban nem tudod magad annyira lekötni. Ezen kívül próbálj mondjuk csak esténként feljönni, és ennyi. Mellesleg ha hasznos, terjedelmes, segítőkész válaszokat írsz, és leköt, hogy részt veszel egy vitában, akkor nem szégyen, ha esetleg órákat is itt töltesz. De ha te ennek érzed, azzal sincs probléma. Napközben foglalkozz mással, és csak esténként gyere fel ide.
4/9 anonim válasza:
...Ja amúgy tényleg... Orbán Viktornak ehhez mi köze?
5/9 A kérdező kommentje:
#1 fogok, de még nem tudom milyen munkám lesz 16 évesen
Vannak napi programjaim de nem csinálom mert ez az oldal mindig leköt..
2021. jan. 5. 11:32
6/9 anonim válasza:
troll kérdéseket írsz és lebannoltaotd magd, akkor nem tudsz visszaregizni. Probléma letudva
7/9 anonim válasza:
Küldtem neked privit, nem figyeltem,hogy 16 vagy. Ha elolvastad,és majd 18 leszel,lehet róla szó,elnézésedet kérem.
8/9 anonim válasza:
Megfogadod magadnak, hogy csak iskola és tanulás után jössz erre az oldalra, és megtartod.
9/9 anonim válasza:
Szidjad itt a mocskos búzikat. Tutira letiltanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!