Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt esetleg olyan aki...

Van itt esetleg olyan aki borderline személyiség zavaros?

Figyelt kérdés

Sajnos ezt gyógyszerrel csak minimálisan tudják kezelni...pszichiáteremhez havonta járok ajánlotta a csoportos terápiát, de ilyenre nincs pénzem. Viszont aki nincs ebbe benne az nem tudja átérezni, hogy milyen az mikor egyik nap örülsz a másik nap síró görcse van az embernek, mikor egy ember iránt érzett erzések egy pillanat alatt változnak. Hogy egyik pillanatban nyugodtan néze egy filmet aztán olyan dolgokon stresszelek amik már megtörténtek és úgyse tudnék tenni ellene...szélsőségekből, ellentétekből áll az érzelmi világom.

Ha valaki hasonló cipőben jár és szeretne írjon.

2021. jan. 4. 21:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy férfi vagy-e vagy nő? Semmi komolyabb dolgot ne gondolj mögé, puszta kíváncsiság.
2021. jan. 6. 05:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Én borderline vagyok, jelenleg vicces kedvemben, mert ittam, ugyanis rájöttem, hogy pontozáskor a "félig hasznos" opciót SOHA nem szoktam választani... :)

UI: bocs... érdemben nem tudok válaszolni, alapjáraton még humorom sincs.

2021. jan. 20. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!