Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehetne másképp?...

Hogyan lehetne másképp? Tönkreteszi az életemet.

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok és komoly hipochondriában szenvedek, emellett pánikrohamaim is vannak.

A stressz és a folyamatos aggódás kicsinál mind fizikailag, mind lelkileg, és most telt be a pohár. Nincs olyan nap, hogy ne lennék szarul.. Állandóan fáj és zsibbad a tarkómnál, krva magas a pulzusom, minden nap fáj valamim, egész nap gyenge erőtlen vagyok és szédülök..

És állandóan panikolok ezek miatt , hogy vajon ezek egy komoly betegség előjelei e. (egész nap ezek pattogok, bújom a netet, hogy mi az isten bajom lehet) Látott már egy csomó orvos nem találtak soha semmit, de én nem hiszek egyiknek sem, akkor mégis mitől vagyok mindig ilyen szarul?

Járok pszichológushoz és eddig nem nagyon használ, de az biztos, ha most nem teszek ellene valamit, azzal tönkreteszem az egész életemet. Gyógyszert nem szeretnék szedni.

A kérdés az, hogy van valaki, aki ugyanígy éli az életét, mint én? Ha igen, hogyan küzdesz ellene, ha esetleg kigyógyúltál belőle, hogyan? Ha nem, mit tanácsolnál nekem, hogy mit kéne tennem?

Belefaradtam a folyamatos tünetekbe, tönkretesznek.. A kapcsolataim is tönkre teszi ez szar.. (család, barát, párkapcsolat) Sose tudok elmenni sehova. Most is elájulok olyan rosszul vagyok, nagyon fáj a fejem hátul, mindig arra gondolok, hogy nem-e halok meg ettől..

Ha elolvastad és akár választolsz is nagyon szépen köszönöm neked!

2021. jan. 2. 21:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen, voltam. Nem találtak semmit, csak DVA-t, de azt mondták nem kell vele foglalkozni, csak nézni kell gyakran☺️
2021. febr. 13. 09:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Akkor próbálj megnyugodni, hogy nincs bajod. És szedjél rá gyógyszert, mert az nagy változás lenne az életminőségedben. Pszichiáter tudja felírni.
2021. febr. 14. 02:06
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!🤗
2021. febr. 14. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!