Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzem magam ennyire...

Miért érzem magam ennyire rosszul?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Fiatal felnőtt nő vagyok nem túl jó családi háttérrel. A családommal nem túl jó a kapcsolatom, konkrétan egy nagy nullanak tartanak (anyámat leszamitva). A munkahelyemen sem tudok teljesíteni, régebben az előző munkahelyeimen talpraesett és motivált voltam, mostanában eléggé depresszív hangulatom van és lassan minden nap egyre nehezebben élek túl bent is és itthon is. Konkrétan egy mindenre alkalmatlan, béna, szerencsétlen szenilis hülyének tartom magam (és pár családtagom akikkel kénytelen vagyok együtt élni, akik szerint nekem kuss a nevem peldaul).

Van párkapcsolatom, az mondjuk egész jó. De ezen kívül úgy érzem minden más sz.r az életemben.

Meg idő amíg saját otthonba tudunk költözni a kedvesemmel. Addig valahogy tulelek... De tényleg napról napra egyre rosszabbul érzem magam, megorjitenek ezek a gondok.

2021. jan. 1. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem szép dolog, mert mindenkinek a maga problémája a legnagyobb, de amint valakinél azt olvasom, hogy "a párom", már nem tudom validnak érezni a dolgot. Rengetegen szenvedünk egyedül úgy, hogy nincs egy társunk sem, aki érzelmi biztonságot és támogatést nyújtana, én nem tudom elképzelni, hogy ha az embernek megvan, akkor miért nem tud kilábalni a problémáiból.
2021. jan. 1. 16:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Próbál ő segíteni, mondja hogy engedjem el ezeket a gondolatokat mert értékes vagyok stb. Csak én nehezen hiszem el.
2021. jan. 1. 16:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor pszichológust javaslok.
2021. jan. 1. 17:02
 4/4 anonim ***** válasza:

#1 Tényleg nem szép dolog, amit írtál. Úgy is létezik szenvedés, hogy van valakid.

Kérdező, szerintem te azért érzed magad egyre rosszabbul, mert tudod, hogy nem vagy képes semmit sem tenni a környezeted ellen. Szerintem téged sodor az ár, vagy legalábbis így érezheted, mert nem kapod meg az emberektől a szeretetet, elismerést, ami szerinted neked kijárna. Végülis visszájára fordítottad a dolgot, ezért már te is ujjakkal mutogatsz magadra, hogy legalább így kedvezz a becsmérlő rokonságodnak, de így sem jó, mert ezzel csak eggyel több ember utál téged.

Szerintem el kéne menekülnöd ebből a negatív közegből, hogy csak azokra az emberekre koncentrálhass, akik szeretnek téged és így regenerálhasd a sérült lelked.

2021. jan. 1. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!