Ok az öngyilkosságra?
Mindig is egyedül éreztem magam, de az utóbbi években ez egyre zavaróbb és úgy érzem, sosem változhat meg, mert nem az a típus vagyok, akiért oda vannak az emberek. Nincs baráti köröm se. Konkrétan szellemként érzem magam, úgy néznek át rajtam.
Nem vagyok híres es senki se kíváncsi rám.
33F
Mit dolgozol?
Szeretnék olyan munkát ahol ennyire magányosan nyugalomban lehet lenni.
Illetve szülökkel laksz még?
Nem tudom hogy kapcsoltàl innen a munkámra? Fizikai munka és egy emberrel dolgozom.
Egyedül élek
28-as vagyok, amit linkeltél, az lehet, hogy nem volt a legszerencsésebb, de nem névvel mondta, valamit nem tudhatjuk, az is lehet, hogy az illető beleegyezett, hogy elmondja Dr. Almási Kitti. Róla tudni kell, hogy hatalmas szaktekintély nagy tudással. Ennyiből ne vonj le következtetéseket!
Az pedig, hogy ki hogy törődik bele a sz.rba messze nem azt jelenti, hogy ki milyen mélyen van. Vannak erősebb akaratú emberek. Én borzalmas zaklatást éltem át akkor, amikor szakemberhez fordultam, és neki köszönhetően tudtam azt az alakot kidobni az életemből (aki előtte fenyegetett burkoltan öngyilkosságtól kezdve a gyilkosságig), előtte semmi bátorságom nem volt, mert jaj, mi van, ha valakiben kárt tesz. A szakember rögtön mellém állt, és számíthattam volna rá akkor is, ha ne adja Isten valami szörnyű dolog történt volna. Gyerekes dolog egymáshoz hasonlítani a problémákat, de olvasva a tiéd negyedannyira nem durva, mint amit én akkor átéltem. Az ellenségemnek se kívánom! De mindegy, a te életed, csak tudnám miért kérdezel, ha mindenkit csak kioktatsz és kifogásokat keresel bőszen... Mindegy, kívánom, hogy legyen jobb életed!
Tehát egy életen át tartó depresszió sokkal könnyebb ügy, mint hogy volt egy zaklatód, akit ki tudtál dobni végül. Erről akarsz meggyőzni?
Nem oktattam ki senkit, de rád szerintem itt nincs szükség.
Honnan tudod, hogy csak ez az egy problémám volt az egész életemben? Ezt azért emeltem ki, mert konkrétan ezzel fordultam szakemberhez, mert ez már túlmutatott a kompetenciáimon. Nem véletlen jártam még utána két évig terápiába... Megállapította nálad valaki a depressziót, vagy egyáltalán annak a gyanúját, vagy magad diagnosztizáltad előre? Írásodból azt vettem ki, hogy nem jártál szakembernél, szóval gondolom az utóbbi. Nekem is vannak lelki nyavalyáim, de mentem is vele szakemberhez, nem nyugodtam bele a dologba. Az öndiagnosztizálás több szempontból sem jó döntés! Amúgy de, olvasd vissza magad, neked nem csak rám, egyáltalán senkire sincs szükséged itt, mert mindenkinek csak kifogásokat írtál. A kérdésed nyilvános, bárki hozzászólhat. Még mindig nem értem, hogy ilyen hozzáállással egyáltalán miért kérdezel, ha egyetlen válaszoló sincs, akitől elfgadnál bármit is. Mindegy, a te életed, szia!
Jah és ahogy elnézem, egyedül én írok neked rendszeresen, de bocs, hogy segíteni próbáltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!