Ok az öngyilkosságra?
Mindig is egyedül éreztem magam, de az utóbbi években ez egyre zavaróbb és úgy érzem, sosem változhat meg, mert nem az a típus vagyok, akiért oda vannak az emberek. Nincs baráti köröm se. Konkrétan szellemként érzem magam, úgy néznek át rajtam.
Nem vagyok híres es senki se kíváncsi rám.
33F
A megoldás egy kutya.
Sétáltatás közben ismerkedni könnyű.Jó társ magány ellen.
És mivel gondoskodni kell róla.
Nem jut eszedbe kinyirni magad.
Tudom ez nem segít, de nem vagy egyedül ezzel. 32 éves vagyok, nincsemek barátaim, nem volt még barátnőm, van egy drogos bátyám, aki késsel fenyegetett, mert nem voltam hajlandó hazudni a rendöröknek, meg egy alkesz apám van, anyám, nagyszüleim meghaltak, nincs senkim. Most egy albérletben lakok egyedül, ház amiben laktam, aminek a bátyámal vagyunk fele fele tulajdonodai, valószínűleg ellesz árverezve, mert halmozza a többszázezres tartozásokat.
Szociális fobiás vagyok, és szótlan, ezek miatt nemtudok ismerkedni. Így év végén, amikor dolgzni se kell menni, pusztító a magány, szinte minden nap azt kivánom bárcsak meghalnék.
17 vannak igaz, hogy gyárban olyan munkalehetőségek, hogy szállással.
Ez kiút lehet abból a környezetből.
Ott már kicsit össze tudod szedni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!