Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ok az öngyilkosságra?

Ok az öngyilkosságra?

Figyelt kérdés

Mindig is egyedül éreztem magam, de az utóbbi években ez egyre zavaróbb és úgy érzem, sosem változhat meg, mert nem az a típus vagyok, akiért oda vannak az emberek. Nincs baráti köröm se. Konkrétan szellemként érzem magam, úgy néznek át rajtam.

Nem vagyok híres es senki se kíváncsi rám.

33F

2020. dec. 31. 18:52
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Kommunikációdat miért nem feljleszted?
2020. dec. 31. 19:09
 12/39 A kérdező kommentje:
11 gondoltam rá de mégis hogyan? És szerinted aki jó benne az tandolyamokra járt ? Szimplán ahhoz van tehetsége. Ez vagy van vagy nincs
2020. dec. 31. 19:12
 13/39 anonim ***** válasza:
Vannak zárkózott emberek az tény, de miért nem próbálsz valamilyen irányba elmozdulni? Gondolom neked is van érdeklődési köröd. Pl valami hobbyval kapcsolatos csoporthoz, klubhoz való csatlakozás. Ott olyan emberek lennének akikkel van kapcsolódási pont.
2020. dec. 31. 19:14
 14/39 anonim ***** válasza:

A megoldás egy kutya.

Sétáltatás közben ismerkedni könnyű.Jó társ magány ellen.

És mivel gondoskodni kell róla.

Nem jut eszedbe kinyirni magad.

2020. dec. 31. 19:19
 15/39 anonim ***** válasza:
Szerintem azért fejleszthető. Abból gondolom, hogy régen nagyon magamba forduló voltam, aztán valahogy felengedtem kicsit. Úgyhogy tuti lehet rajta javítani. Például az lehet segítene, ha elkezdenél beszélni emberekkel, és megfigyelnéd, hogy hol hal meg a kommunikáció. És akkor azt a sok ilyen szituációt összegyűjtenéd, és akkor azokra keresnél megoldást. Pl ha valahol rövidre záródott a beszélgetés, akkor hogyan tudtad volna mondjuk egy új témával megmenteni.
2020. dec. 31. 19:20
 16/39 anonim ***** válasza:
11-voltam az lemaradt
2020. dec. 31. 19:20
 17/39 anonim ***** válasza:

Tudom ez nem segít, de nem vagy egyedül ezzel. 32 éves vagyok, nincsemek barátaim, nem volt még barátnőm, van egy drogos bátyám, aki késsel fenyegetett, mert nem voltam hajlandó hazudni a rendöröknek, meg egy alkesz apám van, anyám, nagyszüleim meghaltak, nincs senkim. Most egy albérletben lakok egyedül, ház amiben laktam, aminek a bátyámal vagyunk fele fele tulajdonodai, valószínűleg ellesz árverezve, mert halmozza a többszázezres tartozásokat.

Szociális fobiás vagyok, és szótlan, ezek miatt nemtudok ismerkedni. Így év végén, amikor dolgzni se kell menni, pusztító a magány, szinte minden nap azt kivánom bárcsak meghalnék.

2020. dec. 31. 20:19
 18/39 anonim ***** válasza:

17 vannak igaz, hogy gyárban olyan munkalehetőségek, hogy szállással.

Ez kiút lehet abból a környezetből.

Ott már kicsit össze tudod szedni magad.

2020. dec. 31. 20:27
 19/39 A kérdező kommentje:
Én voltam gyárban szállással. És kicsi az esélye h totál barátságos arcokkal jöjjön össze, ismerve az állapotokat :(
2020. dec. 31. 20:33
 20/39 anonim ***** válasza:
17-es,és kérdező mit dolgoztok hogy szociális fóbiásként túl élitek?
2020. dec. 31. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!