Ok az öngyilkosságra?
Mindig is egyedül éreztem magam, de az utóbbi években ez egyre zavaróbb és úgy érzem, sosem változhat meg, mert nem az a típus vagyok, akiért oda vannak az emberek. Nincs baráti köröm se. Konkrétan szellemként érzem magam, úgy néznek át rajtam.
Nem vagyok híres es senki se kíváncsi rám.
33F
22 ezt nekem írod?
Nem jól kommunikálok, pláne idegennel, tuti nem menne.
Neked, ki másnak?
A terapeuta pedig nem egy mezei közember, a te esetednél hatezerszer durvábbakba is belefutnak jóformán naponta többször is. Nem akkor fog életében először nehezen kommunikáló embert látni, mellesleg őket pont úgy képzik ki, hogy simán meg tudják szólítani az ilyen problémával küzdő embereket is. Nem egy szimpla mezei idegen, mint egy szomszéd, aki majd small talk-ot nyomat neked az időjárásról...
A terapeuta szakember, nem mondja el senkinek...
Viszont úgy látom, te sajnos valamiért nem akarsz magadon segíteni, csak keresed a kifogásokat. Aki akar, az segít magán.
Dehogynem mondja, az egyik szőke pszichológusnő egy előadás közben röhögte ki az ügyfelét.
De most komolyan azt szeretnéd, hogy járkáljak ide-oda, míg meg nem találom a megfelelő terapeutát? Majd évekig járjak hozzá, hátha lesz valami, a végén lássam be, hogy nem, és ismerjem be, hogy itt a vége? Nem ismerek olyat, akinek számottevően javult volna az élete egy terápiasorozattól.
Jó, hát ha így állsz hozzá... Én két évig jártam terápiába, és igenis segített, a szakember megbízható volt, nem törődtem bele a sz.rba, olyan pedig eszembe se jutott, hogy itt lenne a vége. Pedig hidd el, nem apró problémákkal mentem el hozzá. Aki akarja az igenis tud magán segíteni! Persze tudom, hogy jobb kifogásokat keresni és másokat hibáztatni (ezt most ne vedd kifejezetten magadra, egyszerűen az emberek durván 90-95%-a így működik).
Azt pedig ugyan mutasd már meg, ki volt az a szakember, aki kiröhögte a pániensét kérlek! Eleve aki ilyen műsorba ír, az tudja, hogy a problémája nyilvánosan lesz megvitatva, ezért ír oda, mellesleg nem gondolnám, hogy a szakember merő rosszindulatból vezérelve a páciense problémáján röhögött volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!