Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Scippa,Parnassan elvonás...

Róbert dávid kérdése:

Scippa,Parnassan elvonás megvonás miatt lehet hallucinálni?

Figyelt kérdés
6 napja nem szedem a gyógyszereket éshát olyan dolgokat látok amiket eddig nem láttam. Meg hallok. Lehet az alap betegségem nemtudom de szedek még kventiax anafranil,amitrex,rivotrilt.29/F

2020. dec. 28. 03:06
 1/10 anonim ***** válasza:
29%

Te jó ég! Te is áldozata lettél ennek az "iparnak"?! (Milyen szerencse, hogy én találtam Valakit, aki sok évtized után le tudott beszélni ezekről a szörnyűségekről! Ma már Ő a legeslegjobb barátom is egyben.)

A családoddal mi van? Ők nem álltak soha melletted, ha gondjaid voltak az életben? Nem tudnád Velük megosztani, ami nyomasztó számodra - akár a munkában, akár a magánéletben?

2020. dec. 28. 03:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem lettem semmilyen áldozata,viszont muszály szednem a gyógyszereket mert beteg vagyok
2020. dec. 28. 03:25
 3/10 anonim ***** válasza:
28%

Ha jó neked, hogy elláttak valamilyen idétlen címkével, akkor élj továbbra is így! (Mentális "betegségek" nincsenek, csak értelmetlen kifogások mögé bújás, hogy mit miért nem akarok/teszek, stb.)

Sajnálom, akkor én nem tudok segíteni, nem én vagyok a Te embered. (De ettől a vízióid nem fognak megszűnni, csak erősödnek - egészen akár az ÖNGYILKOSSÁGI KÍSÉRLETEKIG!!!)

Ui: Nekem tiszta a lelkiismeretem. Én szóltam, hogy mi várhat rád akár a közeljövőben. Te döntesz a saját sorsod forgatókönyvéről.

2020. dec. 28. 03:38
 4/10 A kérdező kommentje:
Látszik hogy te még nem voltál mentálisan beteg
2020. dec. 28. 04:11
 5/10 A kérdező kommentje:
Örülj neki
2020. dec. 28. 04:12
 6/10 anonim ***** válasza:
5%

Te pedig kérj segítséget olyan embertől, aki EGYHÁZILAG IS KÉPZETT! Ezt jó tanácsként írom.

Főleg abban az esetben, ha túl sokáig hallucinálsz. Nem ártana egy lakásszentelés egy hivatását gyakorló katolikus paptól.

Jártál valaha valamilyen vallási felekezetbe? Mennyire volt hívő a családod, akiknél felnevelkedtél? Milyen családfával rendelkezel? Meg voltál keresztelve valaha?

2020. dec. 28. 06:39
 7/10 anonim válasza:

Lehet attól hallucinációd hogy letetted ezt a két gyógyszert. Én is szedtem scippát majdnem egy évig és amikor letettem elég szarul voltam hetekig

Hirtelen abbahagyni nem szabad hanem szép fokozatosn. Én hirtelen hagytam abba. Ez volt a baj

Azóta van alvásparalízisem is rendszeresen. Szóval ilyen dolgokat lazán tud okozni és ez csak 1 gyógyszer. A parnassan is elég erős szer. Bár annak a mellék hatásaival nem vagyok tisztában. De szerintem az is tud deliriumhoz hasonló dolgokat produkálni mellék hatasként vagy elvonási tünetként.

Amúgy mindenképpen jelezd a kezelőorvosodnak akár telefonon is ha ő inditványozta hogy hagyd abba ezt a 2 gyógyszer szedését hogy szarul vagy lehet más gyógyszerek kellenének. Az ilyenek adagolását meg beállítani nem 2 pillanat hanem több hét.

Szóval én nagyon szurkolok neked. Kitrtást! És minnél hamarabb keresd fel a kezelő orvosodat.

A sok győkérnek meg aki szerint nincsenek mentális betegségek ajánlom hogy nézenek nagyon alaposan utána a témának (több évre elég szakirodalma van ) akkor talán derengeni kezd majd valami és képesek lesznek a saját kis normalitás buborékukon túl látni. Addig viszont annak a hangoztatása, hogy mentális betegségek nincsenek kifejezetten káros.

A vallásos hozzászolónak meg azt üzenném hogy pattogjon vissza a hitgyülibe és ott ossza az észt mert az ő hozzászólasa sem hasznos es szintén a már-már káros határát surolja.

2020. dec. 28. 08:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, lehet hallucinálás a Parnassan elhagyásától, főleg ha hírtelen hagytad abba. Mondjuk jobban is tetted hogy abbahagytad mert engem eléggé tönkrevágott az a gyógyszer kis dózisban is. Csak azt nem értem,hogy lehet hogy másik 2 antipszichotikum mellett is hallucinálsz?
2021. jan. 9. 00:06
 9/10 anonim válasza:
Akik szedik ezeket a gyógyszereket, nektek van jogosítványotok?
2021. szept. 27. 22:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem pl van, de nem merek már kocsiba ülni. Mindenhova busszal vagy vonattal megyek vagy gyalog, esetleg biciklivel. Mondjuk én pár napja abbahagytam őket de alapból nem szerettem soha vezetni.
2021. szept. 28. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!