Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depresszióból milyen hosszú...

Depresszióból milyen hosszú kezeléstől gyógyultál meg?

Figyelt kérdés

2020. dec. 26. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
40%
Akarattal. Csak az segít, semmi más.
2020. dec. 26. 18:15
 2/5 anonim ***** válasza:
43%

Hat het mulva hatott az antidepresszans es szedtem tovabb.

Nem ezt akartad hallani, bocs.

2020. dec. 26. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A kutyáim segítettek. Öngyilkosság történt a családban, ami a legfeldolgozhatatlanabb halálnem. Soha egyetlen szem gyógyszert se vettem be. Egy idő után nem érdekelt senki, fogtam a 2 kutyámat, bepakoltam az ágyamba és velük el tudtam aludni. Utána lettek kölyökkutyáim is és soha nem nevettem annyit, mint a 15-17 év alatt, amíg velem voltak. De amikor elment a legkedvesebb is, elkezdtem a halottaimmal álmodni. Azóta a depresszióm is visszajött. Hát nem ez az életem legvidámabb korszaka. De 17 évre megmentettek engem. Remélem, hogy visszatér az erőm és meghálálhatom még egy-két menhelyi kutya befogadásával.
2020. dec. 26. 23:50
 4/5 anonim ***** válasza:
pszhiológus/pszihiáter plusz akarat :)
2020. dec. 28. 22:30
 5/5 A kérdező kommentje:

Oké, és mennyi idő?

Az volt a kérdés.

2020. dec. 29. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!