Szerintetek a mentális betegsègek egy rèsze valódi betegsèg vagy csak csinált problèma?
Ismerek mentális betegeket, ők semmit sem érzékelnek a problémájukból, csak a környezetük szenved kegyetlenül. Az hogy téged leszázalékoltak, gyógyszereket kapsz, ez már mutatja, hogy van ott valami. Csak úgy nem százalékolnak le valakit, ugyanis ez sokba kerül az államnak.
Az, hogy hagyod magad leszázalékolni, mikor eredetileg nem is lett volna feltétlenül szükséges, majd megbánod, ez is mutatja, hogy valami dolgokat nem kezelsz a helyükön, de legalábbis hagyod, hogy a határaidat a messzemenőkig átlépjék, ami nem egészséges.
Fogalmam sincs, te konkrétan milyen állapotban vagy, a szöveged összefüggő. Ha zavar a helyzet és szerinted majdnem egészéges vagy, akkor oldd meg felnőtt módjára.
Az is kèrdès,hogy normál munkahelyre fölvesznek-e ilyen diagnózissal,mint ami nekem is van(bipoláris zavar,szemèlyisègzavar).
Legelőször egy munkaügyi pszihológus ajánlotta,hogy adjam be,ès utána a munkahelyen.A munkaügyis az csak a plussz pènz miatt,mert egyedülálló vagyok,ès a gyerekek miatt jól jön.Az utolsó hozzászóló szerint hagytam magam leszázalèkolni.Akkor sokan hagyják magukat,akik beadják a kèrelmet.
"Az is kèrdès,hogy normál munkahelyre fölvesznek-e ilyen diagnózissal,mint ami nekem is van("
Ezt nem kell tudniuk.
Gondold át, hogyan dolgozol, mit vennének észre a problémádból? Ez mennyire lenne gond?
Főleg kis cégek, nem küldenek el senkit. A kicsit ügyetlen dolgozót sem.
Nemár. ☺️
Az ember azt gondolná hogy 2020ban már mindenki tudja hogy mi okoz valójában depressziót pánikot skozofréniát vagy egyéb mentális betegségeket.
Az agy kémiai zavara ami nem beképzelésen múlik és ha nincs kezelve megbetegedik a test is legtöbbüknek a szívük készül ki és az emésztőrendszerük.
Gyógyszeres kezeléssel ezeknek a hormonoknak a lebomlását tudják késleltetni de az agy igen bonyolult szervünk a mai napig sem értek el nagy áttöréseket a gyógyításában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!