Van személyes tapasztalatod és tudnál segíteni melyik a jobb?
Nehezen alszom el mostanában, stresszes vagyok és nagyon régóta nem vagyok kipihent hiába alszok 5/6/7/8/9/10 vagy akár 12 órát is..
Reggel viszont nehezen kelek, van hogy fejfájással, de leginkább tényleg olyan álmossággal és kimerült állapotban hogy már nem normális.
Voltam vérvételen pár éve szintén emiatt a probléma miatt de nem mutatott vérszegénységet, vashiányt. Most elmegyek megint.
Addig arra gondoltam szedhetnék valeriana relaxot vagy magneB6 álom vitamint. Melyik a jobb? Valós nyugtató/álmosító hatása van? Ez csak vitamin úgy tudom, ártani nem árt igaz? Szívesen beszélnék erről az orvossal de most covid idején ha bemennék ilyenekről társalogni, hát hatványozottan sarkonfordítanának.
Szedhető-e együtt dm-es hajvitaminnal?
Inkáb Valinda, ha aludni akarsz (1 órán belül altat), vagy Valeriana max (BioCo).
A hajvitamint nyugodtan szedheted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!