Nem tudom teljesen elfogadni, hogy nincs ki a négy kerekem. Mit tanácsoltok?
Egyetlen és legjobb barátomnak sikerült elérnie, hogy valamennyivel tisztábban lássak. Felfogom, hogy nincs ki a négy kerekem és problémáim vannak, de hosszas gondolkodás után arra jutottam, hogy mégsem tudom teljesen felfogni, nincs meg bennem az a mély érzés, hogy bakker tiszta hülye vagyok orvos kéne nekem. Elgondolkodtam az eddigi életemről és tudom, hogy nem teljesen normális amiket néha csinálok, de mégsem érzem akkora problémának hogy orvoshoz forduljak.
Mivel tudnám rávenni magamat? Megígértem a barátomnak, hogy legalább egy alkalomra elmegyek.
"Menj el beszélgetni pszichiáterhez."
Az a pszichológus.
11
Nem a pszichiáter mondja hogy menj pszichológushoz pszichoterápiára. De valószínű nem fogja mondani mert gyógyszert fog kapni
"Nem a pszichiáter mondja"
Hanem ki?
Úgy érted, "Nem. A pszichiáter mondja, hogy menj pszichológushoz..."?
Ő is mondhatja. De mi is mondhatjuk neki. Nem csak pszichiáteren keresztül vezethet az út pszichológushoz.
(És én úgy tudom, a pszichiáterek - orvosok lévén - hajlamosak már akkor is gyógyszert felírni, amikor elég lenne a pszichoterápia is, úgyhogy én pszichológussal kezdeném. Ha szükség van orvosra, majd ő átirányít a pszichiáterhez.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!